Neler Yeni

Kekemelik nasıl yenilir?

Bendede var kekemelik 2 yaşından beri sadece bizi biz anlarız zor bir durum hele ki kız arkadaş yönünden
Benim babam bazen bana sen konuşma tembeli olmuşsun konuşmaya üşeniyorsun diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

psikiyatri niye gittin anlamış değilim konuşman düzelse her şey düzelir zaten sesli kitabı 1 saat okumana gerek yok günlük 15-20 dk yeterli istikrar önemli onun harici dil ve konuşma terapisti, diksiyon dersleri gibi şeylere bak youtube da illaki vardır bununla ilgili videolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim niye aynı mesajı herkese atıyorsun

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eren Pestil
Kekemelik yok ama hızlı konuşma var sizi az çok anlıyorum :D

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eren Pestil

Coroglen1

80+
18 yaşındayım kekemeyim sonradan oldu 3 yıl oluyor kekemeliğim başlayalı konuşurken takılıyorum bazı kelimeleri ve cümleleri söylerken zorlanıyorum insanlarla konuşamıyorum bu yüzden asosyalim şimdi diyeceksiniz doktora gittik bunun için bir sürü doktorlara gittim faydası olmadı psikiyatri doktoruna da gittim antidepresan ilaçta kullandım 1 yıl boyunca faydası olmadı her gün 1 saat sesli kitap okuyorum onun dışında gün içinde sessiz kitap da okuyorum yani hem sesli hem sessiz okuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bunun için ne önerirsiniz bana?
hocam iyi geceler forumda bu konu hakkında birisi bir şeyler yazmış mı diye arattım siz konu açmışsınız.Hocam şimdi ben de hafif kekemeyim aslında.Size bir sorum olacak tek kaldığınızda kekeliyor musunuz ? ya da sadece insanların karşısında mı takılmalar istemsiz başlıyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,080
Üyeler
163,940
Son üye
Suptuou
Top Bottom