Neler Yeni

Kemal Kılıçdaroğlu Aday Olacakmış

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Lan olum bak mantığı aklı olan biri diğer herhangi bir partinin bir kaçı hariç daha iyi yöneteceğini bilir.
Bilmiyrlar bro o kadar sordum herkes aynı cevapları verdi üzdü bu beni.
Bu arada yarın konuşalım hocam baya yoruldum biraz oyuna girip yatarım iyi geceler.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Bu arada yarın konuşalım hocam baya yoruldum biraz oyuna girip yatarım iyi geceler.
iyi oyunlar iyi geceler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum. Aslında ben Muharrem İnce'yi bu yüzden gram sempati duyuyorum. Her ne kadar bunu belli etmese de o da biliyor şu an ülkenin kalkınma hazırlığında olduğunu ve CHP'de eğer cumhurbaşkanı olursa bütün projeler kalkacak ülke yeniden gelişim açısında 15 yıl öncesine gidecek. Ve bugünleri ileride yeniden yaşayacağız. Bence o da bu yüzden ayrılıp yeni parti kurdu. Amacı da 5 yıl sonra başa gelip ülkenin en parlak zamanlarında başta olmak istiyor bana göre. Sanki biraz kurnaz😅

(Bu arada dediğiniz olay... Allah korusun diyelim)
nerde engel olmuşlar hocam varsa atın bende bileyim

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Kesinlikle katılıyorum. Aslında ben Muharrem İnce'yi bu yüzden gram sempati duyuyorum. Her ne kadar bunu belli etmese de o da biliyor şu an ülkenin kalkınma hazırlığında olduğunu ve CHP'de eğer cumhurbaşkanı olursa bütün projeler kalkacak ülke yeniden gelişim açısında 15 yıl öncesine gidecek. Ve bugünleri ileride yeniden yaşayacağız. Bence o da bu yüzden ayrılıp yeni parti kurdu. Amacı da 5 yıl sonra başa gelip ülkenin en parlak zamanlarında başta olmak istiyor bana göre. Sanki biraz kurnaz😅

(Bu arada dediğiniz olay... Allah korusun diyelim)
Aynen öyle fakat Muharrem İnce seçimi kazanamaz. Muhalefetin seçimi, HDP kanadından da oy alabilecek biriyle ikinci tura götürme ihtiyacı var. İlk turdan kazanmaları mümkün değil. Muharrem İnce gibi isimler, bu sebeple yeni parti kurdu bence. Oyları bölüp, sizin gibi sempati duyanlarla birlikte seçimi ikinci tura götürmek...

Sonrasında, 2 aday kalacak. Millet İttifakının çatı adayı ve Erdoğan. Muharrem İnce, çok eleştirdiği Millet İttifakının çatı adayına destek vererek görevini yerine getirecek. Seçin ikinci tura kalırsa, Erdoğan'ın karşısındakini destekleyeceğini kendi söylüyor. Çok tutarsız konuşuyor bence.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
bu arada bide ülkeyi kuran adamlara iki ayyaş diyen adama benim saygım olmaz o yüzden siyasi konudada onu takip edenlere saygım olmaz

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Bak ben ülkenin halinden hiç bir tarafından memnun değilim refah içinde yaşayamıyorum.Ve 19 yaşımdayım başka hükümet görmedim bu yaşıma kadar o yüzden başka parti denemek istiyorum bu kadar basit.Beğenmediğim takdirde 5 sene sonra yallah koçum.Ama yaşlı moruklar yüzünden 20 senedir ebemiz mezarda ters döndü.
Vay anasını, bu mantığa her geçen gün daha çok şaşıyorum. 19 yıl önce diğer partilerin yaptıkları senin zerre umurumda değil yani? Kılıçdaroğlu ve Akşener, sen daha doğmadan da siyaset arenasında aktif rol alıyorlardı. Sen doğmadan önce hangi işlere imza attıklarını önemsemiyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
Kılıçdaroğlu aday olursa, CHP Genel Başkanlığını kesin olarak kaybedecek. Bunu asla riske atmaz, kazanamayacağını kendisi de biliyor. Bu adam, parti içindeki genel başkanlık seçimine bile engel oldu. Muharrem İnce ve ekibi yapacaktı, Kılıçdaroğlu kanadı iptal ettirdi kazanamayacağı için. Asla aday olmayacak. Kendini tartışmanın merkezine koymak için böyle konuşuyor. Akıllıca bir hamle bence.

Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu aday olursa, kazanamadıkları durumda belediyeyi kaybedecekler. Bu riski göze alırlar muhtemelen. İkisi de aday olmak istiyor. Mansur Yavaş çatı adayı gösterilirse -ki mümkün değil-, İmamoğlu'nun bağımsız aday olacağını düşünüyorum. Oyları bölmekten başka bir işe yaramayacak bir hamle olacak ve tekrardan Erdoğan kazanacak.
Parlamenter sistem düşünüyorlardır bence, birisi cb olur birisi başbakan örneğin, ikisinin ayrı ayrı aday olması gibi bir hatayı umarım yapmazlar.

Ayrıca bence aday olacaklar, örneğin Mansur Yavaş tekrardan belediye başkanı olmak için mi twitche falan çıkıyor? Hayır tabiiki de.

Vay anasını, bu mantığa her geçen gün daha çok şaşıyorum. 19 yıl önce diğer partilerin yaptıkları senin zerre umurumda değil yani? Kılıçdaroğlu ve Akşener, sen daha doğmadan da siyaset arenasında aktif rol alıyorlardı. Sen doğmadan önce hangi işlere imza attıklarını önemsemiyorsun?
Her şey değişir. Başka oy verecek kimse yok mantığıyla yürürseniz ülke hiç gelişemez, Mansur Yavaş'ın Ekrem'in falan yaptıkları, konuşmaları ortada. Onca şeye rağmen hala şimdikilere oy vermek saçmalıktır.

19 yıl önce ne yaptığı umrunda değil miş miş, malum şahıs sürekli eski söyledikleriyle çelişiyor. Senin için önemli olmadığı da kesin.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Aynen öyle fakat Muharrem İnce seçimi kazanamaz. Muhalefetin seçimi, HDP kanadından da oy alabilecek biriyle ikinci tura götürme ihtiyacı var. İlk turdan kazanmaları mümkün değil. Muharrem İnce gibi isimler, bu sebeple yeni parti kurdu bence. Oyları bölüp, sizin gibi sempati duyanlarla birlikte seçimi ikinci tura götürmek...

Sonrasında, 2 aday kalacak. Millet İttifakının çatı adayı ve Erdoğan. Muharrem İnce, çok eleştirdiği Millet İttifakının çatı adayına destek vererek görevini yerine getirecek. Seçin ikinci tura kalırsa, Erdoğan'ın karşısındakini destekleyeceğini kendi söylüyor. Çok tutarsız konuşuyor bence.
Zaten kendisine gram sempati duyuyorum. Biraz da olsa mantıklı bir iş yaptı diye. Ama bence RTE vefat etmezse (Allah uzun ömürler versin) en az 2 seçim daha alır diye düşünüyorum. Çünkü her ne kadar anketlerde muhalefet önde gitse de Erdoğan'ın kendine has bir kitlesi var. Partiye değil de kendisine oy verenler. Ve bence AKP değil Erdoğan ve Bahçeli seçim kazanıyor. Ve oyların %35'i de başka kimseye oy veremdikleri için veriyor. Ne yapıcaklar, anti-müslimlere mi vercekler, ter*ristlere mi verecekler, batının köp*ğine mi vercekler?

Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu aday olursa bence muhalefetleri oyu bölünür. Hatta üçe. Çünkü biraz sosyal medyaya baktığımda bir kısım Yavaş'ın aday olmasını istiyor, bir kısım İmamoğlu'nu destekliyor. Ve bir kısım da H*P'den aday çıkmasını istiyor. Yine Kılıçdaroğlu aday olur gibime gelir. Ve sonuç belli gibi...

Adam pes etmiyor napalım.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Parlamenter sistem düşünüyorlardır bence, birisi cb olur birisi başbakan örneğin, ikisinin ayrı ayrı aday olması gibi bir hatayı umarım yapmazlar.
Nasıl bir parlamenter sistem? Daha bunu bile açıklamıyorlar ki? "Eskisine dönmeyeceğiz, yenilenmiş parlamenter sistem getireceğiz." diyorlar. Yenisi nasıl olacak? İttifak üyelerinden kimlere, neler verilecek? HDP, hiçbir şey elde etmemek için mi CHP'yi destekliyor? Saadet Partisi, hiçbir şey elde edilmeyeceği için mi destek veriyor? İyi Parti ne isteyecek? Bu 4 partinin tek ortak noktası, Erdoğan karşıtlığı. Başka hiçbir konuda hemfikir olamıyorlar. Ortada Erdoğan kalmayınca, hangi konuda hemfikir olacaklar? Ülkeyi nasıl geliştirecekler? Her şeyi geçtim, Türkiye'yi bölüp kendi ülkelerini kurmak isteyen HDP gibi bir faktör var işin içinde. Bunlara ne verirsen ver, ülkenin hayrına iş yapmayacaktır. Bu kadar farklı kutuptaki insanlar, nasıl bir araya gelip ülkeyi refaha erdirecek? Adamlar SİHA'nın teröristlere karşı kullanılmasına bile karşı çıkıyorlar hocam. Ne bekliyorsunuz bu insanlardan, gerçekten anlamıyorum.

Ayrıca bence aday olacaklar, örneğin Mansur Yavaş tekrardan belediye başkanı olmak için mi twitche falan çıkıyor? Hayır tabiiki de.
Hem Mansur Yavaş, hem de Ekrem İmamoğlu mu aday olacak sence? En iyi ihtimalle, birinden biri kazanamayacak. Ve, o belediyeyi Ak Parti'ye kaybedecekler. Bu risk hafif değil ki.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
adam seçilmemiş ben neyine bakayım

Nasıl bir parlamenter sistem? Daha bunu bile açıklamıyorlar ki? "Eskisine dönmeyeceğiz, yenilenmiş parlamenter sistem getireceğiz." diyorlar. Yenisi nasıl olacak? İttifak üyelerinden kimlere, neler verilecek? HDP, hiçbir şey elde etmemek için mi CHP'yi destekliyor? Saadet Partisi, hiçbir şey elde edilmeyeceği için mi destek veriyor? İyi Parti ne isteyecek? Bu 4 partinin tek ortak noktası, Erdoğan karşıtlığı. Başka hiçbir konuda hemfikir olamıyorlar. Ortada Erdoğan kalmayınca, hangi konuda hemfikir olacaklar? Ülkeyi nasıl geliştirecekler? Her şeyi geçtim, Türkiye'yi bölüp kendi ülkelerini kurmak isteyen HDP gibi bir faktör var işin içinde. Bunlara ne verirsen ver, ülkenin hayrına iş yapmayacaktır. Bu kadar farklı kutuptaki insanlar, nasıl bir araya gelip ülkeyi refaha erdirecek? Adamlar SİHA'nın teröristlere karşı kullanılmasına bile karşı çıkıyorlar hocam. Ne bekliyorsunuz bu insanlardan, gerçekten anlamıyorum.

Hem Mansur Yavaş, hem de Ekrem İmamoğlu mu aday olacak sence? En iyi ihtimalle, birinden biri kazanamayacak. Ve, o belediyeyi Ak Parti'ye kaybedecekler. Bu risk hafif değil ki.
adamlar ittifak değilki bişey versinler

Ben diyorum sizin beyniniz yıkanmış ya bu adam gebermeden yada 2023 gelmeden kurtulamacaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
İkisinden biri olur bence. Yanlış ifade ettim.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
İkisinden biri olur bence. Yanlış ifade ettim.
Mansur Yavaş'ı, Millet İttifakı çatı adayı olarak gösterse; Ekrem İmamoğlu aday olmadan belediye başkanlığında mı kalır sence? Veya tam tersi bir durumda, Mansur Yavaş köşesine çekilip Ekrem İmamoğlu'na desteğini belirtir ve belediye başkanı olarak mı kalır?

İkinci bir sorum, Mansur Yavaş aday olursa HDP kanadından oy alabilir mi?

Son sorum ise, Ekrem İmamoğlu çatı adayı olursa; Canan Kaftancıoğlu'na rağmen ona oy verir misiniz?

adam seçilmemiş ben neyine bakayım
Akşener koalisyon hükümetinde bulundu. Bakanlık yaptı. Kılıçdaroğlu SSK'nın başındaydı ve SSK battı. 10 aylık torununa sigorta bağlatmıştı bu adam. Bu yaptığı yolsuzluk değil mi? Bunların hiçbir önemi yok mu gözünde?

adamlar ittifak değilki bişey versinler
HDP ittifak üyesi değil mi? Bunu cidden mi söylüyorsun yoksa dalga mı geçiyorsun?

Ben diyorum sizin beyniniz yıkanmış ya bu adam gebermeden yada 2023 gelmeden kurtulamacaz
Asıl sizin beyniniz yıkanmış. Ortada bu kadar gerçek varken, "Ben CHP savunmuyorum, 19 yıldan önceki yapılanlara bakmam." diyerek kafanızı kuma gömüyorsunuz. Allah Erdoğan'ın ömrüne ömür katsın inşallah. 2023'teki zaferini izlerken, sen de burada olursun umarım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
silindi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular