Neler Yeni

Kemal Kılıçdaroğlu Aday Olacakmış

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Uygunsuz dil
Ahhh be kardeşim ahhh adam ülkeden toprak satmış hala savunuyon.Bende sana dediğin konuda mantıklı bir cevap veriyorum.Bak çok basit ben işe adam alıcam diyelim önce bakarım o işi nasıl yapıyor diye.Partida bunu yapabiliyormusun hayır.Söylediği icraatlara bakarsın sunduğu dökümanlara sen de hala diyorsun neden verdiğini sende bilmiyon yok işte ülke daha kötü olursa neyse.Sanada saygı maygı duymam ben o partiyi destekleyen dedem olsun saygı duymam siz kör cahil asalaklarsınız.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Hocam anlatmak istediklerimi anlatmışsınız sonunda.
Devlet geleceği riske atılmamalı asla ancak o vericek insanlar çok bilgisiz .
Tek istediğim AKP , CHP , MHP partilerine oy versin ama geleceği riske atmasın yani belki diye oy vermesin gerçekten inansın o partiye oy verirken.
Bence kim gelirse gelsin ülkecek 10 yıla rahatlarız diye. Belki şimdi değil ama yaklaşık 8-10 yıl sonra.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Kılıçdaroğlu aday olursa, CHP Genel Başkanlığını kesin olarak kaybedecek. Bunu asla riske atmaz, kazanamayacağını kendisi de biliyor. Bu adam, parti içindeki genel başkanlık seçimine bile engel oldu. Muharrem İnce ve ekibi yapacaktı, Kılıçdaroğlu kanadı iptal ettirdi kazanamayacağı için. Asla aday olmayacak. Kendini tartışmanın merkezine koymak için böyle konuşuyor. Akıllıca bir hamle bence.

Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu aday olursa, kazanamadıkları durumda belediyeyi kaybedecekler. Bu riski göze alırlar muhtemelen. İkisi de aday olmak istiyor. Mansur Yavaş çatı adayı gösterilirse -ki mümkün değil-, İmamoğlu'nun bağımsız aday olacağını düşünüyorum. Oyları bölmekten başka bir işe yaramayacak bir hamle olacak ve tekrardan Erdoğan kazanacak.
100 lirayı kapıcam ben :D

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Siyasetçilerin gençlere önem vermesi çok güzel bir olay. Ama ben bu dediklerinin sözde kalmasını istemem. Maalesef son 50 yıldır kendi partisinin yaptığını halen sürdürüyor. Evet yaptıkları var ama doğruyu söylemek gerekirse bu dedikleri hemen olacak değil. İktidara geldim hemen çek pc, konsol fiyatlarını yarısına olmaz. O zaman devlet fazlasıyla zarara girer. Bunun olması da en fazla 1 yıl sürer. Sonra eskisinden de beter. Ülkecek ekonomik kalkınma sağlamalıyız. O zaman herkes mutlu olur. Eğer ülkem kalkınacaksa, ilerde gerekirse ben ölünce bile ülkem refahını arşa çıkaracaksa ben İ3 10100F'i dört bin TL'ye almaya razıyım. Bu dediğim ekonomik kalkınmanın ilk adımları için planlar atıldı işte. Neredeyse her konuda. Tarih ise bildiğiniz gibi 2023... Açıkcası her ne kadar dalga geçilse de bence çok başarılı bir adım. Evet seçim geliyor olabilir. Ama Türkiye bunların meyvesini 2030 civarı yiyecek. Belki o zamana en ağırından ambargolar yiyeceğiz ama eğer istikrar sağlayabilirsek tahminimce 2040-2050 arası nükleer güç bile olabiliriz. Hatta belki başlandı çalışmaya haberimiz yok. İnşAllah da öyledir. Demem o ki başa kim gelirse gelsin bu adımları devam ettirsin. Her ne kadar ekonomimiz kötü görünse şu an kalkınmaya hazırlanıyoruz. Şöyle düşünün ameliyat olucaz ama önce yara açılacak ve canımız çok yanacak, sonra ise uzun bir süre hatta belki ölene dek huzurlu ve sağlıklı olucaz. İnşAllah anlatabilmişimdir. Kemal Kılıçdaroğlu da gelse Recep Tayyip Erdoğan da gelse Mahsur Yavaş da gelse ülkeyi bozmadan devam etsin. Birbirinin projelerini iptal etmesin. Sağcı solcu kavgası geçti. Artık tek güç olmak gerek milletçe. Şu an ülkemde atılan adımların, kararların ve projelerin %95'inin faydalı olduğunu düşünüyorum. Neredeyse yarısı geleceğe dönük, zaten böyle de olmalı
Çok güzel bir yorum fakat muhalif kanadı başa geldiğinde tüm bu projeleri iptal edeceklerini, seçim vaadi olarak söylüyorlar. Bu yüzden asla bunlara oy atmayacağım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
iyi bir yönetimle 8-10 yıla çok iyi yere geliriz bencede
Bence önemli olan bir fikre inanmak dostum.
Tek isteğim var herkezden bir fikir diğeri daha kötü olduğu için inanmayalım gerçekten o fikre bağımsız inanalım.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Bence önemli olan bir fikre inanmak dostum.
Tek isteğim var herkezden bir fikir diğeri daha kötü olduğu için inanmayalım gerçekten o fikre bağımsız inanalım.
Lan olum bak mantığı aklı olan biri diğer herhangi bir partinin bir kaçı hariç daha iyi yöneteceğini bilir.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Çok güzel bir yorum fakat muhalif kanadı başa geldiğinde tüm bu projeleri iptal edeceklerini, seçim vaadi olarak söylüyorlar. Bu yüzden asla bunlara oy atmayacağım.
Kesinlikle katılıyorum. Aslında ben Muharrem İnce'yi bu yüzden gram sempati duyuyorum. Her ne kadar bunu belli etmese de o da biliyor şu an ülkenin kalkınma hazırlığında olduğunu ve CHP'de eğer cumhurbaşkanı olursa bütün projeler kalkacak ülke yeniden gelişim açısında 15 yıl öncesine gidecek. Ve bugünleri ileride yeniden yaşayacağız. Bence o da bu yüzden ayrılıp yeni parti kurdu. Amacı da 5 yıl sonra başa gelip ülkenin en parlak zamanlarında başta olmak istiyor bana göre. Sanki biraz kurnaz😅

(Bu arada dediğiniz olay... Allah korusun diyelim)

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Bak ben ülkenin halinden hiç bir tarafından memnun değilim refah içinde yaşayamıyorum.Ve 19 yaşımdayım başka hükümet görmedim bu yaşıma kadar o yüzden başka parti denemek istiyorum bu kadar basit.Beğenmediğim takdirde 5 sene sonra yallah koçum.Ama yaşlı moruklar yüzünden 20 senedir ebemiz mezarda ters döndü.

DeH$et

80+ Silver
Kesinlikle katılıyorum. Aslında ben Muharrem İnce'yi bu yüzden gram sempati duyuyorum. Her ne kadar bunu belli etmese de o da biliyor şu an ülkenin kalkınma hazırlığında olduğunu ve CHP'de eğer cumhurbaşkanı olursa bütün projeler kalkacak ülke yeniden gelişim açısında 15 yıl öncesine gidecek. Ve bugünleri ileride yeniden yaşayacağız. Bence o da bu yüzden ayrılıp yeni parti kurdu. Amacı da 5 yıl sonra başa gelip ülkenin en parlak zamanlarında başta olmak istiyor bana göre. Sanki biraz kurnaz😅

(Bu arada dediğiniz olay... Allah korusun diyelim)
Burda bırakıyorum acayip sardı yazılanları okumak sabah heyecanla devam edicem 😅😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,942
Üyeler
168,709
Son üye
boradirek.
Top Bottom