Neler Yeni

Kendi bilgisayarınıza Deepseek-R1 kurun

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Görkem Çalışkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Hosting,Web Tasarım

Yapay Zekanın Sputnik Anı! DEEPSEEK​

videosunu izlerken denk geldim tamda :)

ama hala normal bir kullanıcının ne işine yarayacağını anlamadım
Az önce bende izledim :D İnternetsiz ve sadece sana özel olması

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Yüksel
Hocam 16gb rame sahibim, bunu indirsek neler yaptırabiliriz iş ve para kazanma anlamında tavsiyesi olanlar var mı? Biraz merak saldım da.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Teşekkürler akşam kurayım bunda yine yasadışı işler için kural oluyor mu kuralsız bildiğiniz var mı tam terimini bilmiyorum anlatmadım

Silverdin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet Altunbaş
Nvidia yada Amd kart gibi bir donanim zorunlulugu var mi.

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
bedirhan
Teşekkürler akşam kurayım bunda yine yasadışı işler için kural oluyor mu kuralsız bildiğiniz var mı tam terimini bilmiyorum anlatmadım
kural derken anlamadım yasadışı işler için bilgi veriyor/vermiyor diye mi soruyorsun

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
kural derken anlamadım yasadışı işler için bilgi veriyor/vermiyor diye mi soruyorsun
Evet mesela benim pinokio ya kurduğum fooocus bunları yapıyor cinsel içerikli görseller oluşturabiliyor ya da dall-e nin oluşturamadığı savaş görseli vb şeyleri oluşturabiliyor acaba bu da yazma kısmında aynı şekilde çalışıyor mu onu merak ettim

Kuralları yine var gibi sanki ama ötekilerine göre baya esnek geldi bana fooocus ta

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
bedirhan
Evet mesela benim pinokio ya kurduğum fooocus bunları yapıyor cinsel içerikli görseller oluşturabiliyor ya da dall-e nin oluşturamadığı savaş görseli vb şeyleri oluşturabiliyor acaba bu da yazma kısmında aynı şekilde çalışıyor mu onu merak ettim

Kuralları yine var gibi sanki ama ötekilerine göre baya esnek geldi bana fooocus ta
bilmiyorum hocam onu twiiterın yapay zekası cork verebiliyor galiba ama günde 25 mesaj hakkı var :D

yapay zekaya dair çok bilgim yok pc ye hiç ai indirmedim ama bir tane indireceğim sanırım benimde öneriye ihtiyacım var sayılır

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Qwerty1029384756
Bunun Copilottan ne farkı var?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
bilmiyorum hocam onu twiiterın yapay zekası cork verebiliyor galiba ama günde 25 mesaj hakkı var :D

yapay zekaya dair çok bilgim yok pc ye hiç ai indirmedim ama bir tane indireceğim sanırım benimde öneriye ihtiyacım var sayılır
Görsel için fooocus indirmeni tavsiye ederim https://hizliresim.com/cm7zz9q oluşturduğu bir görsel bence oldukça kaliteli

Sistemin yeterli değilse ve çok kullanmayacaksan bu tarz yapay zekalarının geneli colab da çalışıyor fakat pc ye de kurmak istersen her ikisini de bu videoda anlatıyor. Colab 2 saate yakın ücretsiz kullanabiliyorsun

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
bedirhan
Görsel için fooocus indirmeni tavsiye ederim https://hizliresim.com/cm7zz9q oluşturduğu bir görsel bence oldukça kaliteli

Sistemin yeterli değilse ve çok kullanmayacaksan bu tarz yapay zekalarının geneli colab da çalışıyor fakat pc ye de kurmak istersen her ikisini de bu videoda anlatıyor. Colab 2 saate yakın ücretsiz kullanabiliyorsun
telifsiz olması ayrı güzel visual novel tarzı oyun yaparsam görselleri ai a yaptırırım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Görkem Çalışkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Hosting,Web Tasarım
Bunun Copilottan ne farkı var?
Allah Allah! Ne farkı var acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nvidia yada Amd kart gibi bir donanim zorunlulugu var mi.
Intel Graphics kullanıyorum :D tabii ki yok!

Hiç bir kural yok, indir tepe tepe kullan.

Hocam 16gb rame sahibim, bunu indirsek neler yaptırabiliriz iş ve para kazanma anlamında tavsiyesi olanlar var mı? Biraz merak saldım da.
İstediğin her şey sen en iyisi daha kaliteli istiyorsan 32b parametreli sürümünü indir.

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Qwerty1029384756
Allah Allah! Ne farkı var acaba?

Intel Graphics kullanıyorum :D tabii ki yok!

Hiç bir kural yok, indir tepe tepe kullan.

İstediğin her şey sen en iyisi daha kaliteli istiyorsan 32b parametreli sürümünü indir.
Hala ne farkı var bilmiyorum?

Top Bottom