Banada yolla
Arkadaşlar link aşağıda verdiğim yerde "İnternet sitesi" yazan bölümün karşısında. Şuan kayıt oluşturamazsınız, giriş yapamazsınız çünkü bakım moduna aldım. Bugün saat 21.00'a kadar bitirmeyi planlıyorum. Bitirdiğim zaman buradan bildiririm size.
ifatxh
forum.donanimarsivi.com
yolla gelsin
banada atar mısın
Arkadaşlar link aşağıda verdiğim yerde "İnternet sitesi" yazan bölümün karşısında. Şuan kayıt oluşturamazsınız, giriş yapamazsınız çünkü bakım moduna aldım. Bugün saat 21.00'a kadar bitirmeyi planlıyorum. Bitirdiğim zaman buradan bildiririm size.
ifatxh
forum.donanimarsivi.com
Forum açılınca orada da aktif oluruz bakalımSMF altyapısını kullanarak kendi forumumu yaptım Şuan bütçem olmadığı için hosting ve domain alamadım, normalde Flarum altyapısını kullanacaktım ama ücretsiz hostingde sorun çıkardığı için SMF kullandım, bir süre sonra Flarum altyapısına geçip ücretli hosting ve domain alacağım. İsteyene özelden atabilirim
Banada yollasana reyiz
Yolla
ifatxh
forum.donanimarsivi.com
Gönder gelsin.
Yollasana ya
hangi dili kullandınız hocam?
Yollasana merak ettim
Yazılım dilini soruyo arkadaş sanırsam ama neyse :d
yolla pnp
Yollasana bende merak ettim.
Yolla kaderim yolla
İsmi ne olacak forumunun?
Ve bana da yollayabilirmisin?
Bana da gönderir misin
Seri yolla.
Bende isterimmm bana da yollar mısın dostum ?
Bana da atar mısın?
yolla
yollasana bana da
banada atar mısın?
Gönder gelsin
Pasla.
Yolla.
Bana da yolla gelsin.
yollasana.
Banada at özelden
At bakalım. Bizde bir bakalım.
bende alabilir miyim acaba ?
Bana özelden link at adımı kimse kapmadan üye olayım
yolla
Yolla bakalım bana da
@fatihege link at üye olayım
Kimseye atmamış.
Ben de merak ettim, bana da atabilir misin?
Acaba gerçekten yaptımı konu sahibi?
En azından bu kadar yorum arasından 1 isine dönüş yapsaydı?
troll olmadığını kanıtlamak için bana forum linki at.
Yolla gelsin.
ben istiyorum
Atar mısın?
Merak ettim.
açık bulurlar illa öyle degilmi
yolla
Bana da yollarsan sevinirim
bana yollayabilirmisiniz merak etmedim değil
banada atabilir misin reis
özelden atarmısın linki
Bana da yolla bir bakayım siteye.
Rez alalım hemen.
Bende alabilir miyim
yollarmısın banada
Onarım bittikten sonra linki bana da atar mısın?
Gönder gelsin kral.
Link alabilir miyim?
Lna niye hala soruyorsunuz adam bakımda demiş
Rezervasyon yapıoz
Yollasana
Nasıl giriş yapacağız, bulamadım. Bir şeyi mi kaçırdım yoksa daha tam açılmadı mı forum?
Yolla Fatih'im yolla linkleri bana yolla
Kayıt olunmuyor.
Herkes yolla demişte bir kişiye bile yollamamış
ifatxh
forum.donanimarsivi.com
kardeşim ablanın boğazı kurudu
Bree bana da gönder gelsin bakalım.
Banada yolla
yolla gelsin
banada atar mısın
Yolla
Forum açılınca orada da aktif oluruz bakalım
Banada yollasana reyiz
Ellerinize sağlık hesap açıyorumArkadaşlar troll olmadığımı kanıtlıyorum Forum hazır. Hatalar giderildi, altyapı değiştirildi. Şuan sorun yok. Aşağıdaki bağlantı adresinden "İnternet sitesi" yazan bölümün karşısındaki linke tıklayıp kayıt olabilirsiniz
ifatxh
forum.donanimarsivi.com
çok karışık sankiArkadaşlar troll olmadığımı kanıtlıyorum Forum hazır. Hatalar giderildi, altyapı değiştirildi. Şuan sorun yok. Aşağıdaki bağlantı adresinden "İnternet sitesi" yazan bölümün karşısındaki linke tıklayıp kayıt olabilirsiniz
ifatxh
forum.donanimarsivi.com
arayüzü biraz daha basitleştirebilirdin yazıların renk uyumları kafa karıştırıcı bunları düzeltmen gerekArkadaşlar troll olmadığımı kanıtlıyorum Forum hazır. Hatalar giderildi, altyapı değiştirildi. Şuan sorun yok. Aşağıdaki bağlantı adresinden "İnternet sitesi" yazan bölümün karşısındaki linke tıklayıp kayıt olabilirsiniz
ifatxh
forum.donanimarsivi.com