Neler Yeni

Kendi forumumu yaptım

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir
SMF altyapısını kullanarak kendi forumumu yaptım :) Şuan bütçem olmadığı için hosting ve domain alamadım, normalde Flarum altyapısını kullanacaktım ama ücretsiz hostingde sorun çıkardığı için SMF kullandım, bir süre sonra Flarum altyapısına geçip ücretli hosting ve domain alacağım. İsteyene özelden atabilirim :)
Helalin var bana da yollar mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
BillyGates
Yolla

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
SMF altyapısını kullanarak kendi forumumu yaptım :) Şuan bütçem olmadığı için hosting ve domain alamadım, normalde Flarum altyapısını kullanacaktım ama ücretsiz hostingde sorun çıkardığı için SMF kullandım, bir süre sonra Flarum altyapısına geçip ücretli hosting ve domain alacağım. İsteyene özelden atabilirim :)
gönder gelsin bana da

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
knk nereden üye oluyoruz

ifatxh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
programlama
Burada :) Şuan mesaj yazamazsınız. Altyapı çalışması olduğu için. Forumda duyuru yaptım zaten :)
https://forum.donanimarsivi.com/uyeler/fatihege.37381/#about (İnternet sitesi bölümünde)

gönder gelsin bana da

bu ne olm donanımarşivinden üye çalıyor :D :D neyse benada yolla knka

knk nereden üye oluyoruz

ifatxh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
programlama
Kayıt olma yeri yok laa
Kayıtlar kapalı. Bu akşam saat 21.00'a kadar açılması bekleniyor. Veritabanının çıktısını aldım altyapı değişikliği için. Yeni kayıtları kapattım ki üye olan birisinin kaydı silinmesin. :)

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Kayıtlar kapalı. Bu akşam saat 21.00'a kadar açılması bekleniyor. Veritabanının çıktısını aldım altyapı değişikliği için. Yeni kayıtları kapattım ki üye olan birisinin kaydı silinmesin. :)
bu siteye ulaşılamıyor.

Top Bottom