oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Yolla
Sonunda çözdüm e postamdan da onayladım şu an hesabım etkinKullanıcı adınız nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi forum sitemi yaptım onu söylüyorum
Helalin var bana da yollar mısın?SMF altyapısını kullanarak kendi forumumu yaptım Şuan bütçem olmadığı için hosting ve domain alamadım, normalde Flarum altyapısını kullanacaktım ama ücretsiz hostingde sorun çıkardığı için SMF kullandım, bir süre sonra Flarum altyapısına geçip ücretli hosting ve domain alacağım. İsteyene özelden atabilirim
gönder gelsin bana daSMF altyapısını kullanarak kendi forumumu yaptım Şuan bütçem olmadığı için hosting ve domain alamadım, normalde Flarum altyapısını kullanacaktım ama ücretsiz hostingde sorun çıkardığı için SMF kullandım, bir süre sonra Flarum altyapısına geçip ücretli hosting ve domain alacağım. İsteyene özelden atabilirim
Yolla
gönder gelsin bana da
bu ne olm donanımarşivinden üye çalıyor neyse benada yolla knka
knk nereden üye oluyoruz
Kayıt olma yeri yok laaBurada Şuan mesaj yazamazsınız. Altyapı çalışması olduğu için. Forumda duyuru yaptım zaten
https://forum.donanimarsivi.com/uyeler/fatihege.37381/#about (İnternet sitesi bölümünde)
bu siteye ulaşılamıyor.Kayıtlar kapalı. Bu akşam saat 21.00'a kadar açılması bekleniyor. Veritabanının çıktısını aldım altyapı değişikliği için. Yeni kayıtları kapattım ki üye olan birisinin kaydı silinmesin.