- Reaksiyon skoru
- 23
Yolla gelsin
U-uh okay, ama burada bile radius varDostum bu arada senin tasarımlar aşırı yuvarlak biraz daha keskin tasarımlar yapabilirsin yuvarlak tasarımlar geride kaldı gibi geliyor bana eski hissiyatı veriyor![]()
Radius dediğin keskinlik mi
Ovallik = radiusRadius dediğin keskinlik miterim bilmiyorum ben
Hocam dümdüz keskinlik ya da yuvaraklıkdan bahsetmiyorum ovallik olsun ama sizinkiler bana hitap etmedi fazla oval gibi geldi şu samsungun birkaç sene önceki arayüzü gibi olmuş . Ben bana hitap etmediğin söylüyorum sadece tasarım yaparken büyük firmalara bakabilirsinizOvallik = radius
Dediğim gibi Milk temasını kendim geliştireceğimDostum bu arada senin tasarımlar aşırı yuvarlak biraz daha keskin tasarımlar yapabilirsin yuvarlak tasarımlar geride kaldı gibi geliyor bana eski hissiyatı veriyor![]()
Teşekkür ederimGayet güzel olmuş hocam ellerinize sağlık.
Şifre giriyorum hata veriyor hepArkadaşlar troll olmadığımı kanıtlıyorumForum hazır. Hatalar giderildi, altyapı değiştirildi. Şuan sorun yok. Aşağıdaki bağlantı adresinden "İnternet sitesi" yazan bölümün karşısındaki linke tıklayıp kayıt olabilirsiniz
![]()
ifatxh
forum.donanimarsivi.com
Gold h.oyolla pnp
Hocam ne atıyosun bilmiyorum ama hayırlı olsunSMF altyapısını kullanarak kendi forumumu yaptımŞuan bütçem olmadığı için hosting ve domain alamadım, normalde Flarum altyapısını kullanacaktım ama ücretsiz hostingde sorun çıkardığı için SMF kullandım, bir süre sonra Flarum altyapısına geçip ücretli hosting ve domain alacağım. İsteyene özelden atabilirim
![]()
oo eline sağlık o zaman bi bakıyımKullanıcı adınız nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendi forum sitemi yaptım onu söylüyorum![]()
Kaydolurken oluyorKullanıcı adınız nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendi forum sitemi yaptım onu söylüyorum![]()