Neler Yeni

Kendi Oyun İnceleme Sitemi Açmak İstiyorum

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz
Selam Arkadaşlar Kendim Oyunları ChatGPT İle İnceleterek Makaleler Yazmayı İstiyorum Bunun İçinde Bir Site Kurmak İstiyorum Ama Herhangi Bir Ücret Ödemek İstemiyorum Bunları Benim Yerime Yapan Bir Site Var Mı Hazır Şablon Sunan (Domain Felan Veren Bedava) Üstüne Google Reklamalr İle De Gelir Elde Etmek İstiyorum Size Aşşağıya Chatgpt'nin Örnek İncelemesini Atacam Önerilerinizi Bekliyorum

Oyun İncelemesi: The Last of Us

Yayıncı: Sony Computer Entertainment Geliştirici: Naughty Dog Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013

Giriş:

"The Last of Us," Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony PlayStation için yayınlanan bir aksiyon-macera hayatta kalma oyunudur. Oyun, 2013 yılında çıkış yaptığında büyük bir çıkış yapmış ve eleştirmenler tarafından övgü almıştır. Başarılı bir hikaye anlatımı, karakter gelişimi ve atmosferiyle tanınır.

Hikaye:

"The Last of Us," post-apokaliptik bir dünyada geçer. Oyun, Joel adlı bir adamın ve genç bir kız olan Ellie'nin hayatta kalmak için mücadelesini anlatır. Oyunun başlangıcında, dünyanın büyük bir salgın hastalık ve kaos içinde olduğunu görüyoruz. Joel, zorlu deneyimler yaşamış bir hayatta kalma uzmanıdır ve Ellie'yi güvenli bir bölgeye ulaştırmakla görevlendirilir. Hikaye, bu ikilinin zorlu yolculuğunu ve ilişkisini vurgularken, insan doğasının karanlık yönlerini ve umudu işler.

Oynanış:

"The Last of Us," üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan bir oyunudur. Oyuncular, çeşitli silahlarla ve yakın dövüş yetenekleriyle hayatta kalmaya çalışırlar. Ancak oyun, sadece aksiyonla değil, aynı zamanda strateji ve zekâ ile de ilgilidir. Düşmanlarla etkileşim, sessizce yaklaşma, taktiksel yaklaşımlar ve kaynak yönetimi önemlidir.

Görsel ve Ses:

Grafikler ve ses tasarımı, oyunun atmosferini ve duygusal derinliğini artırır. Karakterlerin yüz ifadeleri ve çevresel detaylar inanılmaz derecede gerçekçidir. Müzikler ve ses efektleri de oyunun duygusal tonunu güçlendirir.

Sonuç:

"The Last of Us," oyun dünyasında bir başyapıt olarak kabul edilir. Oyunun derin hikayesi, karakterleri ve oynanışı, oyuncuları içine çeken ve unutulmaz bir deneyim sunar. Post-apokaliptik bir dünya ve hayatta kalma temasıyla, oyunun derinlikli mesajları da bulunmaktadır. Eğer etkileyici bir hikaye ve oynanış deneyimi arıyorsanız, "The Last of Us" sizi kesinlikle memnun edecektir.

Bu inceleme, "The Last of Us" oyununun genel bir bakışını sunar. Ancak, oyunun birçok detayı ve yan hikayeleri bulunmaktadır, bu yüzden oyunu oynayarak daha fazla ayrıntıya ulaşmanız önerilir.

Diğer İnceleme Örneklerine Bakmak İçin Steam Profilim : https://steamcommunity.com/id/F4IRFL4Y/

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Blogger vardı sayfa açmaya yarıyan ücretsiz.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Neden Elimizde Kolayı Varken Zoruyla Uğraşak
Bence arkadaş çok yanlış konuşmuş. Fikir orjinal ve başarılı olabilme potansiyeli büyük ama en büyük hatan buraya, bahsettiğin fikiri hayata geçirmeden yazman olmuş, her zaman önce işini sağlama al sonra etrafa paylaş. Yoksa "işimi çaldılar!" derken bulursun kendini. Soruna gelecek olursam, evet site yaptırabildiğin yapay zeka veya siteler olması lazım, biraz internette dolaşarak bulabilirsin ama hatırladığım kadarı ile bedava domain almak mümkün ama uzun ve orta vadeli projeler için sıkıntı çıkarabilir googlede aratınca böyle yazıyor "Özellikle orta ve uzun vadeli projeler için 1 yıllık süreyle ücretsiz domain almak ilerleme aşamasında zorlanmanıza neden olabilir." (tabi bu benim hatırladığım kadarı ile, sen yine bir araştır. Çünkü bende çok fazla bilgi sahibi değilim)

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,210
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Ücretsiz domain ve host yok her türlü bir ücret ödemeniz gerekecektir hazır şablonlarda ücretsiz olarak vardır ama sınırlı sayıda. Bunun yanında diyelimki 1 senelik ucuza aldınız(domain-host) bundan sonraki yenilenmeler biraz pahalıya patlayacaktır ki siz bunun için para vermemyi tercih ediyorsunuz reklama nasıl bir ücret ayıracaksınız . Bunu da geçtim web işini iyi biliyor olmanız lazım tak çalıştır yazıları yaz geç diye hazır bir şablon yok. Bunun haricinde fikir güzel ama ücreti düşünmemeniz gerek.

Son düzenleme:

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
blog sayfasi ac
Mesaj otomatik birleştirildi:

site beles domain beles hosting beles olamaz.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yok öyle bir şey. Kazanamazsın.