Neler Yeni

Kendim Klavye Olusturmak İstiyorum.

yagizpe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yağız Emre Eroğul
Baslıkta belirttiğim gıbı kendim custom klavye olusturmak ıstıyorum. 2 sorum olacak

Kendim oluştursam normalden daha ucuza gelir mi?

Parçaları nereden alabilirim(yurtiçi)

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Mesut Sarıkaya
Baslıkta belirttiğim gıbı kendim custom klavye olusturmak ıstıyorum. 2 sorum olacak

Kendim oluştursam normalden daha ucuza gelir mi?

Parçaları nereden alabilirim(yurtiçi)
1. ucuz olup olmayacagi alacagin parcalara bagli.
2. yurt icinde neredeyse hic ama hic parca yok. olanlar da fahis fiyatlara satiyor. cogu parca 30 dolari gectigi icin sana onerim eger yurtdisinda yasayan bir akraban varsa parayi ona atip parcalari aldirmak ya da amerikadaniste gibi sitelerden parcalari getirtmek.(2. secenek biraz pahaliya geliyor.)

yagizpe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yağız Emre Eroğul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. ucuz olup olmayacagi alacagin parcalara bagli.
2. yurt icinde neredeyse hic ama hic parca yok. olanlar da fahis fiyatlara satiyor. cogu parca 30 dolari gectigi icin sana onerim eger yurtdisinda yasayan bir akraban varsa parayi ona atip parcalari aldirmak ya da amerikadaniste gibi sitelerden parcalari getirtmek.(2. secenek biraz pahaliya geliyor.)
yurtdısından alırım sıkıntı yok ama butcem 2500 civarında maksimum toplayabilirmiyim dogru duzgun bırsey

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Mesut Sarıkaya
yurtdısından alırım sıkıntı yok ama butcem 2500 civarında maksimum toplayabilirmiyim dogru duzgun bırsey
pek mumkun degil. bence HOTSWAP olan bir klavyeyi alip modlayin.

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Mesut Sarıkaya
ama zaten modlayacaksam ben sadece kasaya para vermıs olmuyor muyum o sekılde
bence ilk basta switchleri degismeyin cotton mod tape mod falan yapin switchleri yaglayin. switchleri degismek istiyorsaniz akko switchlere bakin. zaten bol bol indirim kuponu veriyorlar switchleri gumrukten gecirirsiniz kargo parasiyla

Gurkanpiro

80+ Platinum
varmı onerınız bir ihtimal iyzico fırsatıyla birlikte w75 falan alabilirim ama daha ucuza kapamak tercıhım tabı
Custom istiyorsan w75 iyi seçenek degil oyun amaçlı alacaksan onu al oyun oynarım yazım hissiyatı güzel olsun diyorsan akko klavyeler bi bak iyzico ortada var

yagizpe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yağız Emre Eroğul
Custom istiyorsan w75 iyi seçenek degil oyun amaçlı alacaksan onu al oyun oynarım yazım hissiyatı güzel olsun diyorsan akko klavyeler bi bak iyzico ortada var
gaming gen de pek ilgimi ceken bir model olmadı sizin varmı baska bir onerınız ıkıncı el alabılırım buarada

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Mesut Sarıkaya
gaming gen de pek ilgimi ceken bir model olmadı sizin varmı baska bir onerınız ıkıncı el alabılırım buarada
hocam aula f75 satiliyordu sahibindende 1500 e sifir olarak. ama bursada yani kargo masrafi falan derken 1700 2000 e patlar

Top Bottom