1. ucuz olup olmayacagi alacagin parcalara bagli.Baslıkta belirttiğim gıbı kendim custom klavye olusturmak ıstıyorum. 2 sorum olacak
Kendim oluştursam normalden daha ucuza gelir mi?
Parçaları nereden alabilirim(yurtiçi)
yurtdısından alırım sıkıntı yok ama butcem 2500 civarında maksimum toplayabilirmiyim dogru duzgun bırsey1. ucuz olup olmayacagi alacagin parcalara bagli.
2. yurt icinde neredeyse hic ama hic parca yok. olanlar da fahis fiyatlara satiyor. cogu parca 30 dolari gectigi icin sana onerim eger yurtdisinda yasayan bir akraban varsa parayi ona atip parcalari aldirmak ya da amerikadaniste gibi sitelerden parcalari getirtmek.(2. secenek biraz pahaliya geliyor.)
pek mumkun degil. bence HOTSWAP olan bir klavyeyi alip modlayin.yurtdısından alırım sıkıntı yok ama butcem 2500 civarında maksimum toplayabilirmiyim dogru duzgun bırsey
ama zaten modlayacaksam ben sadece kasaya para vermıs olmuyor muyum o sekıldepek mumkun degil. bence HOTSWAP olan bir klavyeyi alip modlayin.
bence ilk basta switchleri degismeyin cotton mod tape mod falan yapin switchleri yaglayin. switchleri degismek istiyorsaniz akko switchlere bakin. zaten bol bol indirim kuponu veriyorlar switchleri gumrukten gecirirsiniz kargo parasiylaama zaten modlayacaksam ben sadece kasaya para vermıs olmuyor muyum o sekılde
varmı onerınız bir ihtimal iyzico fırsatıyla birlikte w75 falan alabilirim ama daha ucuza kapamak tercıhım tabıCustom toplamak artık hayal direk klavye al geç
Custom istiyorsan w75 iyi seçenek degil oyun amaçlı alacaksan onu al oyun oynarım yazım hissiyatı güzel olsun diyorsan akko klavyeler bi bak iyzico ortada varvarmı onerınız bir ihtimal iyzico fırsatıyla birlikte w75 falan alabilirim ama daha ucuza kapamak tercıhım tabı
gaming gen de pek ilgimi ceken bir model olmadı sizin varmı baska bir onerınız ıkıncı el alabılırım buaradaCustom istiyorsan w75 iyi seçenek degil oyun amaçlı alacaksan onu al oyun oynarım yazım hissiyatı güzel olsun diyorsan akko klavyeler bi bak iyzico ortada var
hocam aula f75 satiliyordu sahibindende 1500 e sifir olarak. ama bursada yani kargo masrafi falan derken 1700 2000 e patlargaming gen de pek ilgimi ceken bir model olmadı sizin varmı baska bir onerınız ıkıncı el alabılırım buarada
Yanı akko bunu 5075b plus modeli bide annıversy modeli vardıgaming gen de pek ilgimi ceken bir model olmadı sizin varmı baska bir onerınız ıkıncı el alabılırım buarada
stoklar bitikYanı akko bunu 5075b plus modeli bide annıversy modeli vardı