Kendime olan güvenimi ve inancımı kaybettim ne yapmalıyım

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,237
Tyt de 80-90 arasına kadar çıkmıştım aytde de 60 ları zorluyordum sayısalda ama şimdi o netlere yaklaşamıyorum bile tyt 70 zar zor ayt de 35-40 ancak geliyor ve bu beni çok zorluyor mental olarak vs. Artık standartlaşmaya başlamış gibi geliyor sanki düşmüşüm bir daha asla oralara cikamicakmisim gibi gelmeye başladı zaten son 1.5 ay kaldı eger hala eski netlerimde dolaşaydım çok rahatlardım ama artık 65-70 lerde dolaşıyorum son birkaç denemedir bunun için ne yapabilirim sizce

bildiğini bi anda unutacak değilsin ya aklına fazla takıyorsundur veya yorgunsundur 1-2 gün dinlen

bildiğini bi anda unutacak değilsin ya aklına fazla takıyorsundur veya yorgunsundur 1-2 gün dinlen
Yani hocam artık unuttum mu unutmadım mı bilmiyorum ama artık kötü yapa yapa her denemeden önce o da kötü gecicekmis gibi geliyor içime öyle kötü bir his doğuruyor

Bence denemelere 1-2 hafta ara verebilirsin. Denemelerde yanlış yaptığın konuları bir kağıda çıkart ve o konularla ilgili konu anlatımı soru çözümü yaparsan iyi olur. Tyt strateji sınavı oradaki net düşüşleri konuyu unuttuğun anlamına gelmez( yine de konu çalışmakta fayda var) ama ayt neredeyse tamamen bilgi sınavı. Ayt sınavındaki düşüş konu eksikliği yerine dikkat hatası olabilir ancak yine de ayt adına konu tekrarları ve soru çözümü yapman sana fayda sağlayacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlla ki düşüşler olacaktır sen çalışmalarına devam et

Bence denemelere 1-2 hafta ara verebilirsin. Denemelerde yanlış yaptığın konuları bir kağıda çıkart ve o konularla ilgili konu anlatımı soru çözümü yaparsan iyi olur. Tyt strateji sınavı oradaki net düşüşleri konuyu unuttuğun anlamına gelmez( yine de konu çalışmakta fayda var) ama ayt neredeyse tamamen bilgi sınavı. Ayt sınavındaki düşüş konu eksikliği yerine dikkat hatası olabilir ancak yine de ayt adına konu tekrarları ve soru çözümü yapman sana fayda sağlayacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlla ki düşüşler olacaktır sen çalışmalarına devam et
Teşekkürler hocam ayt iyiydi de niye düştü bilmiyorum tyt moduna o anki durumunada çok bağlıda ayt işi sıkıntı

Kesinlikle düşünsen cevabı bulursun ama ya düşünmek istemiyorsun ya da aklına geleni ret edip, inkar ediyorsun.

Bir de büyük hedefin varsa eğer seni oyalayıcı oyun, forum, internet, sosyal medya filan cart curtlara sınav sonuna kadar ara vermelisin.

Her gün bilgisayar başında değil de masa başında ders çalışmalısın. Senin rakiplerin ne yapıyor, nasıl hazırlanıyor sen hiç düşünmüyor musun...

Kesinlikle düşünsen cevabı bulursun ama ya düşünmek istemiyorsun ya da aklına geleni ret edip, inkar ediyorsun.

Bir de büyük hedefin varsa eğer seni oyalayıcı oyun, forum, internet, sosyal medya filan cart curtlara sınav sonuna kadar ara vermelisin.

Her gün bilgisayar başında değil de masa başında ders çalışmalısın. Senin rakiplerin ne yapıyor, nasıl hazırlanıyor sen hiç düşünmüyor musun...
Doğru diyorsunuz hocamda ben o netleri yaparken daha az çalışıyordum şimdi biraz daha arttırdım ama hala yüklselemiyor aksine eski netlerime bile erişemiyorum telefon bilgisayar vs. Çok oynamıyorum sadece kısa aralarda buraya bakıyorum o kadar pcde oyun yok yksden sonra yüklicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,289
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri