Neler Yeni

Kendime Windows USB si nereden bulabilirim

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
freedos bir laptop aldım bugün internet cafede USB ye Windows kurmayı denedim de 2 saat sonunda daha %10 bile olmamıştı evde başka bilgisayar yok uzun sürecek bu işlem başka nereden bulabilirim bunu bilgisayarcilara vermek istemiyorum ne yapayım ?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
freedos bir laptop aldım bugün internet cafede USB ye Windows kurmayı denedim de 2 saat sonunda daha %10 bile olmamıştı evde başka bilgisayar yok uzun sürecek bu işlem başka nereden bulabilirim bunu bilgisayarcilara vermek istemiyorum ne yapayım ?
Arkadaş?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Aynen arkadaşın bilgisayarı olabilir, bir de çok zor bir işlem değil internet mi yavaş, ya da bilgisayar. Kısa sürüyor normalde.

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Ben daha birkaç gün önce biçimlendirilmiş 8 GB bir flash diske yazdırmıştım, 10-15 dakika sürmüştü. Hem de kullandığım laptop da eski bir şey idi 🤷🏻‍♂️ Windows Media Creation Tool kullandınız değil mi?

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
bilgisayarcılarda olur rica edin versin

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,480
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ventoy programı ile USB`yi yapılandırıp
Sonra USB içine komple İSO dosyasını kopyalasaydınız tamamdı.

İso yazdırmaya felan gerek kalmadan ne kadar LİNUX, Windows felan varsa 1 USB belleğe .İso dosyaların hepsini kopyalayarak atın usb içine.
Boot esnasında seçtiğiniz İso`yu direk çalıştırır USB.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Kanka o kadar surmemesi lazim arakdasinda yapabilirisn istandaysan ben yardimci olurum

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Ben daha birkaç gün önce biçimlendirilmiş 8 GB bir flash diske yazdırmıştım, 10-15 dakika sürmüştü. Hem de kullandığım laptop da eski bir şey idi 🤷🏻‍♂️ Windows Media Creation Tool kullandınız değil mi?
Evet eminim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakınsanız gelip yardım edebilirim usb yazmanıza, telefon üzerinden otg kablosu ile yazabiliyorsunuz birde :D
Kanka o kadar surmemesi lazim arakdasinda yapabilirisn istandaysan ben yardimci olurum
Teşekkürler yakında olacağımızı sanmıyorum

Biri var ona soriyim yardımcı olursa

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
vps sunucu alıp 1 dkda indirip kurabilirsin veya satın alma maliyetiyle uğraşmak istemiyorsan illa ki forumda vpsi olan vardır 2-3 dakikasını sana ayırabilir.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Evet eminim

Teşekkürler yakında olacağımızı sanmıyorum

Biri var ona soriyim yardımcı olursa
Zor bisey degil zaten yardimci olur o kadar da surmemesi lazim tabi internetinr bagli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,487
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom