Kendime Windows USB si nereden bulabilirim

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,217
freedos bir laptop aldım bugün internet cafede USB ye Windows kurmayı denedim de 2 saat sonunda daha %10 bile olmamıştı evde başka bilgisayar yok uzun sürecek bu işlem başka nereden bulabilirim bunu bilgisayarcilara vermek istemiyorum ne yapayım ?

Aynen arkadaşın bilgisayarı olabilir, bir de çok zor bir işlem değil internet mi yavaş, ya da bilgisayar. Kısa sürüyor normalde.

Ben daha birkaç gün önce biçimlendirilmiş 8 GB bir flash diske yazdırmıştım, 10-15 dakika sürmüştü. Hem de kullandığım laptop da eski bir şey idi 🤷🏻‍♂️ Windows Media Creation Tool kullandınız değil mi?

freedos bir laptop aldım bugün internet cafede USB ye Windows kurmayı denedim de 2 saat sonunda daha %10 bile olmamıştı evde başka bilgisayar yok uzun sürecek bu işlem başka nereden bulabilirim bunu bilgisayarcilara vermek istemiyorum ne yapayım ?
bilgisayarcılarda olur rica edin versin

Ventoy programı ile USB`yi yapılandırıp
Sonra USB içine komple İSO dosyasını kopyalasaydınız tamamdı.

İso yazdırmaya felan gerek kalmadan ne kadar LİNUX, Windows felan varsa 1 USB belleğe .İso dosyaların hepsini kopyalayarak atın usb içine.
Boot esnasında seçtiğiniz İso`yu direk çalıştırır USB.

Kanka o kadar surmemesi lazim arakdasinda yapabilirisn istandaysan ben yardimci olurum

Ben daha birkaç gün önce biçimlendirilmiş 8 GB bir flash diske yazdırmıştım, 10-15 dakika sürmüştü. Hem de kullandığım laptop da eski bir şey idi 🤷🏻‍♂️ Windows Media Creation Tool kullandınız değil mi?
Evet eminim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yakınsanız gelip yardım edebilirim usb yazmanıza, telefon üzerinden otg kablosu ile yazabiliyorsunuz birde :D
Kanka o kadar surmemesi lazim arakdasinda yapabilirisn istandaysan ben yardimci olurum
Teşekkürler yakında olacağımızı sanmıyorum

Biri var ona soriyim yardımcı olursa

vps sunucu alıp 1 dkda indirip kurabilirsin veya satın alma maliyetiyle uğraşmak istemiyorsan illa ki forumda vpsi olan vardır 2-3 dakikasını sana ayırabilir.

Evet eminim

Teşekkürler yakında olacağımızı sanmıyorum

Biri var ona soriyim yardımcı olursa
Zor bisey degil zaten yardimci olur o kadar da surmemesi lazim tabi internetinr bagli

Geri