🔴 Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'de 🔴

Michael_Scofield

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
948
Modlar'dan Bir Ricam Olacak Bu Konuya Özgün Küfür , Argo Sözler Bir İltifat Niteliğinde Değerlendirilsin Ve Uyarı Puanı Verilmemesini Arz Ederim .

https://arsiv.mackolik.com/Haber/259032/Kerem-Akturkoglu-Fenerbahcede

Yalı Beyfendisi Kupaları Hediye Ettiği Gibi Birde Üstüne Galatasaray'a " Galatasaray bir sonraki satışından kardan %10 pay alacak. " %10 Pay Kazandırdı 🤬

Beyler Pamuk Eller Cebe Yalı Efendisine Anadan Girip Üryandan Çıkmak Serbest

Son düzenleme:
Anadolu takımları için Fenerbahçe'ye çok şey katar yalan yok. Türk oyuncularındaki beyin bu kadar. 3-5 milyon fazladan para için TR'ye geri dönüp kariyeri noktaladı. Fenere gidip gitmemesi de sorun değil bu arada. Hiç daha ileriye gideyim yok.
Fener de bu strateji ile ne kadar berbat yönetilen bir klüp olduğunu göstermiş oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lan daha yeni formanı sipariş ettim, iptal ediyorum œ
Tamam knk 2 aydır haber dönerken daha yeni sipariş verdin

Lan daha yeni formanı sipariş ettim, iptal ediyorum œ
Ne Forma Ne Kombine Nede Maçlara Gidin Bu Süzme œ Gitmeden Hiçbirşey Yapmayın Yeter Artık !

Anadolu takımları için Fenerbahçe'ye çok şey katar yalan yok. Türk oyuncularındaki beyin bu kadar. 3-5 milyon fazladan para için TR'ye geri dönüp kariyeri noktaladı. Fenere gidip gitmemesi de sorun değil bu arada. Hiç daha ileriye gideyim yok.
Fener de bu strateji ile ne kadar berbat yönetilen bir klüp olduğunu göstermiş oldu.

Elendikten Sonra Alması Yalı Beyfendisinin Fişini Çekmesi Lazım Ama Paralı Körpe Evlatları Yine Seçer Bu Adamı .

Hurafe diye düşünmüştüm ama netice belli

Modlar'dan Bir Ricam Olacak Bu Konuya Özgün Küfür , Argo Sözler Bir İltifat Niteliğinde Değerlendirilsin Ve Uyarı Puanı Verilmemesini Arz Ederim .

https://arsiv.mackolik.com/Haber/259032/Kerem-Akturkoglu-Fenerbahcede

Yalı Beyfendisi Kupaları Hediye Ettiği Gibi Birde Üstüne Galatasaray'a " Galatasaray bir sonraki satışından kardan %10 pay alacak. " %10 Pay Kazandırdı 🤬

Beyler Pamuk Eller Cebe Yalı Efendisine Anadan Girip Üryandan Çıkmak Serbest
İşte sorun bu ciddi anlamda oyuncu alma sorunu var ,az önce başka konuda bahsettim Asya kulüpleri bile daha doğru transfer yapıyor diye mesela Esteghlal FC futbol kulübü İranın ve Asyanın önemli kulüplerinden fakat adamların bütçesi 10-15 Milyon dolar , Fenerin bunun kaç katı kadar bütçesi var ama düşünmeden akıllı transferler yapamıyor.
Adamlara bakıyorum o ülke durumunda o bütçeyle çok güzel transferler yapmışlar takımlarına uygun ve işlerini fazlasıyla görecekleri , Fener bakıyorum bu bütçeyle hiç takımın işine yaramıcak işler yapıyorlar.

İşte sorun bu ciddi anlamda oyuncu alma sorunu var ,az önce başka konuda bahsettim Asya kulüpleri bile daha doğru transfer yapıyor diye mesela Esteghlal FC futbol kulübü İranın ve Asyanın önemli kulüplerinden fakat adamların bütçesi 10-15 Milyon dolar , Fenerin bunun kaç katı kadar bütçesi var ama düşünmeden akıllı transferler yapamıyor.
Adamlara bakıyorum o ülke durumunda o bütçeyle çok güzel transferler yapmışlar takımlarına uygun ve işlerini fazlasıyla görecekleri , Fener bakıyorum bu bütçeyle hiç takımın işine yaramıcak işler yapıyorlar.
Kovduğu T.D'nin Tazminatlarının Haddi Hesabı Yoktur .

Jorge Jesus , Jose Mourinho Kim Vurduya Gitti Adamlara Doğru Düzgün Transfer Sağlayamadı .

Aziz Yıldırımın Ahı Var Diyorlar Ne Kadar Doğru Diyorlar Gerçektende Ahı Var Tutuyorda .

Ali Koç Gitmeden İsterse Guardiola , Klop Gelsin Gram bir şey Değişmez Adamlara Oyuncu Desteği Sağlamadıktan Sonra Hepsini Geçtim Adamın Zaten Vizyonu Yok Takımı Ateşleyecek Gram Bir Katkısı Yok Aziz Yıldırım Öylemiydi Bak Bir Örnek Al Diyeceğimde Yok Galatasarayın En Büyük Transferinin Adıdır ALİ KOÇ Denen œ

Kovduğu T.D'nin Tazminatlarının Haddi Hesabı Yoktur .

Jorge Jesus , Jose Mourinho Kim Vurduya Gitti Adamlara Doğru Düzgün Transfer Sağlayamadı .

Aziz Yıldırımın Ahı Var Diyorlar Ne Kadar Doğru Diyorlar Gerçektende Ahı Var Tutuyorda .

Ali Koç Gitmeden İsterse Guardiola , Klop Gelsin Gram bir şey Değişmez Adamlara Oyuncu Desteği Sağlamadıktan Sonra Hepsini Geçtim Adamın Zaten Vizyonu Yok Takımı Ateşleyecek Gram Bir Katkısı Yok Aziz Yıldırım Öylemiydi Bak Bir Örnek Al Diyeceğimde Yok Galatasarayın En Büyük Transferinin Adıdır ALİ KOÇ Denen œ
Hocam adamlara bakıyorum 10-15 milyon dolara çok sağlam adamlar almışlar gerçekten fiyatlarının hakkını veren sonra Fener bakıyorsun 20-30-40 önüne gelene dağıtıyor sırf ünlü oyuncular diye , sonra ee onlar geliyor noluyor?? hiç oynayamıyorlar işte sorun burda Teknik Direktöru de böyle seçiyorlar en ünlüsü en popüler hangisi ?? Mourinho - ee çok güzel alalım sonrası yok ne bi saha çalışması ne bir pazar araştırması önüne gelen popülerleri alıp dünyanın parasını veriyorlar.
Sonuç alsalar tamam ama sonuç da yok her sene aynı terane milyonlarca dolar harcanıyor Lig şampiyonu bile olamıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,423
Üyeler
186,891
Son üye
takezo
Geri