Kerem Aktürkoğlu neyin tribinde?

ibrahimua

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
331
Abicim sahiden soruyorum neyin tribinde bu adam. Don kişot gibi Yel değirmenine savaş açmış saçma sapan triplere giriyor. Tamam eyvallah katkılarını es geçemeyiz ama bi insan ayağına gelen 20 topun 19 unu ezip 1 ini gol katkısı yapıyorsa o insanın eleştirilme hakkı vardır. Kimse kusura bakmasın hadi ligde kabul edilebilir bunlar ama şampiyonlar liginde gördük neler olduğunu. Azıcık ezmese topları bayerni çok rahat yenerdik. Ama beyefendi bunu kabullenmek yerine yaptıklarım görülmüyor elestiriliyorum diye ağlıyor.

Keremi en çok savunanlardan biriyim ama burası profesyonel bir spor kulübü ve sen de profesyonel bir futbolcusun milyonlarca tl maaş alıyorsun bi zahmet saçma triplere girmeye hakkın da olmasın

Üstüne çok gidildi Kerem’in.

Üstüne çok gidildi Kerem’in.
Abicim tamam üstüne gidildi de elestirileri de gögüslemek zorunda 20 topun 19 unu eziyor sıfır abartı. En az 7 8 tanesinde bir şey yapmak zorunda eleştiri istemiyorsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abicim tamam üstüne gidildi de elestirileri de gögüslemek zorunda 20 topun 19 unu eziyor sıfır abartı. En az 7 8 tanesinde bir şey yapmak zorunda eleştiri istemiyorsa
Bir de ben keremin bunu düzeltmek icin cabaladıgını asla düşünmüyorum. Kerem barıs alperin 3 gömlek üstü yetenekte ama yanlıs yaptıgı seylerde ısrarcı davranıyor. Barış alper icardi mertens ziyech gibi adamlardan neler alabilirse alıyor ve hatasında ısrar etmiyor bu yüzden de keremin önünü gölgeliyor. Halbuki kerem de bu adamlardan biraz bir şey cıkarsa yanlısında ısrar etmese 3 kat daha yetenekli barıs alperden

Son düzenleme:
Marcao dövdüğünden beri kendine gelemedi kral :)

Şaka bir yana Fenerbahçeliyim ancak Kerem böyle giderse yunus akgünden bir farkı kalmaz krallar.

Marcao dövdüğünden beri kendine gelemedi kral :)

Şaka bir yana Fenerbahçeliyim ancak Kerem böyle giderse yunus akgünden bir farkı kalmaz krallar.
Kafada bitirmiş bariz belli. Yolu açık olsun Galatasaray trip atarak durabileceği bir kulüp değil burdan ne topçular geldi geçti.

Geri