Neler Yeni

Mavi Ekran Kernel Mode Heap Corruption hatası

emres1

80+
Reaksiyon skoru
196
Merhaba, R6 oynarken el başlamadan önce oyun sebepsiz bir şekilde kapandı. Sonrasında oyunu tekrar açıp başlamak istedim, yeni el başlamadan bir daha oyundan attı ve sonrasında Kernel Mode Heap Corruption kaynak hatalı mavi ekran yedim, bilgisayarım yeniden başlatıldı. Sebebini bilen var mı?

Bu hata biraz ciddidir. Ayrıntılı bakılması gerekir.

Dump dosyaları eğer oluştuysa paylaştığınız taktirde yardımcı olurum.

Bu hata biraz ciddidir. Ayrıntılı bakılması gerekir.

Dump dosyaları eğer oluştuysa paylaştığınız taktirde yardımcı olurum.
Dump dosyası oluşmamış ve aşağıdaki konuyu da okudum, herhangi farklı bir ayarım yok.

Dump dosyası oluşmuyorsa RAM ya da diske bakılması lazım.
Çünkü Minidump dosyaları RAM bellekte oluşturulur, sistem yeniden başlayınca diske aktarılır.

Ancak bir ihtimal daha aklıma geliyor bu durumda.
Oyunun hile motoru.
Olay Görüntüleyicisi Raporu paylaşırsanız ona bir bakmak isterim.
Eğer buna dair bir şey yoksa disklere bakalım.
Kademe kademe ilerleriz.

Dump dosyası oluşmuyorsa RAM ya da diske bakılması lazım.
Çünkü Minidump dosyaları RAM bellekte oluşturulur, sistem yeniden başlayınca diske aktarılır.

Ancak bir ihtimal daha aklıma geliyor bu durumda.
Oyunun hile motoru.
Olay Görüntüleyicisi Raporu paylaşırsanız ona bir bakmak isterim.
Eğer buna dair bir şey yoksa disklere bakalım.
Kademe kademe ilerleriz.

Yönetim olayları, uygulama, sistem. Bu üçünün olay görüntüleyicisi raporunu aldım. Hangisini paylaşmalıyım?

Son düzenleme:
Belirtmeyi unutmuşum saf gibi.

Sistem kısmı lazım. Kusura bakmayın.

Ağ donanımları ile alakalı uyarılar var. Sürücüler güncel değilse güncelleyelim.

Neredeyse rapordaki uyarıların yüzde 95'i ağ ile alakalı çıktı.

Bence biz direkt size dediğim gibi diske bakmaya çalışalım.

HD Tune Pro ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapmanızı istiyorum.
Hata alındığı zamanlarda sisteme bağlı harici bir disk varsa ona da yapmanızı istiyorum.

Sonuçların ve Health sekmelerinin ekran görüntülerini paylaşırsanız sevinirim.

Ağ donanımları ile alakalı uyarılar var. Sürücüler güncel değilse güncelleyelim.

Hata alındığı zamanlarda sisteme bağlı harici bir disk varsa ona da yapmanızı istiyorum.

Biraz uzun sürüyor sanırım 9 dk oldu, yarısına gelmek üzere.
Post automatically merged:

Ekler

• 12-Aðustos-2022_19-47.png
    12-Aðustos-2022_19-47.png
    24.8 KB · Hit: 98
  • 12-Aðustos-2022_19-48.png
    12-Aðustos-2022_19-48.png
    61.9 KB · Hit: 89
Son düzenleme:
Kusura bakmayın, dün biraz yoğundum. 40 45 kilometre bisiklet de sürdüğümden o yorgunlukla bilgisayar bile açamadım.

WD diskte bir iletişim hatası olmuş.
Interface CRC Error Count verisi, diskle sistem arasında bir iletişim sıkıntısı olduğunu belirtir.

1 tane olduğu için aslında tolere edilebilir ama siz yine de diski bağladınız portu ve kabloyu bir kontrol edin.

RAM belleklere de bakacağız sonrasında. Keşke dosya oluşsaydı.

Herkese merhaba, bu sorun bende de olmaya başladı. Monster Tulpar T7 v20.1 kullanıyorum. Ekran kartı 1660ti. Cihazı aldıktan 3 sene sonra ram ve ssd taktım. (32x2 64gb g.skill 3200mgh ve 1 tb samsung 980 ssd) Daha sonra mavi ekran hatası almaya başladım. Serviste anakart değişti düzelmedi. Tekrar yolladım ve ramlerden birinin arızalı olduğunu söylediler. O ram'i çıkarıp kullanayım dedim yine hata veriyor. "kernel mode heap corruption ". Yazdıklarınızı inceledim denedim de fakat anlamıyorum. Buraya bi kaç test sonuçlarını ekleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim. kolay gelsin!
Post automatically merged:

Herkese merhaba, bu sorun bende de olmaya başladı. Monster Tulpar T7 v20.1 kullanıyorum. Ekran kartı 1660ti. Cihazı aldıktan 3 sene sonra ram ve ssd taktım. (32x2 64gb g.skill 3200mgh ve 1 tb samsung 980 ssd) Daha sonra mavi ekran hatası almaya başladım. Serviste anakart değişti düzelmedi. Tekrar yolladım ve ramlerden birinin arızalı olduğunu söylediler. O ram'i çıkarıp kullanayım dedim yine hata veriyor. "kernel mode heap corruption ". Yazdıklarınızı inceledim denedim de fakat anlamıyorum. Buraya bi kaç test sonuçlarını ekleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim. kolay gelsin!
DMP uzantılı dosyaları ekledim

Ekler

• Screenshot 2022-11-07 200630.png
    Screenshot 2022-11-07 200630.png
    70 KB · Hit: 79
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,518
Üyeler