Kestim onu
İnşallah olurYaptım. Ama bunu bitirmen imkansız şimided söyleyeyim
Çok çok zor. Bütün dünya arkadaşın ise olabilir tabii kiİnşallah olurDronlar pahalı diye almazdım bedavaya gelecek neredeyse bu şekilde
+1İnşallah olurDronlar pahalı diye almazdım bedavaya gelecek neredeyse bu şekilde
vergi nasıl oluyor arkadaşlar kapıda vergi ödeme yapılmıyormuArkadaşlar yardımcı olursanız çok ucuza alacağım dronuyardımcı olamayacaksanız da mesaj yazın ki uplansın konu ellerinize sağlık şimdiden
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok ucuza alacağım dronuyardımcı olamayacaksanız da mesaj yazın ki uplansın konu ellerinize sağlık şimdiden
Vergi dahil diye biliyorumvergi nasıl oluyor arkadaşlar kapıda vergi ödeme yapılmıyormu
Arkadaş davet ettikçe karşılığında indirim alıyorum 24 saat içince fullersem 10 kuruşa falan alabileceğimNasıl işliyor sistem?
nasıl ya ben 1 kuruşa led aldım 15 tl vergi aldı benden vergi alcak büyük ihtimal inanmayınVergi dahil diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaş davet ettikçe karşılığında indirim alıyorum 24 saat içince fullersem 10 kuruşa falan alabileceğim
Kontrol için alıp geri yatırmıyor mu ?nasıl ya ben 1 kuruşa led aldım 15 TL vergi aldı benden vergi alcak büyük ihtimal inanmayın
60 krş falan indiriyor imkansız 2000 TLdeVergi dahil diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaş davet ettikçe karşılığında indirim alıyorum 24 saat içince fullersem 10 kuruşa falan alabileceğim