BlueLabels
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,016
- İsim
- Kaira Bilgic
Bakın dostlar ben ürünlerimi aldım hepsinin ssini buraya koyucam bu ürünü aldım 6 adet ölü piksel çıktı geri yolladım 27 sinde ellerine ulaştı 2 haftadır karar bekliyorum. Her gün müşteri hizmetlerini arıyorum hiç bir şekilde bir destek verilmiyor rezil bir sistemleri var ben para iadesi istemiyorum dememe rağmen zorunlu bir para iadesi yapılıyor. Ben bu monitörü 2000 tl den 1500 tl ye düştüğü için aldım şimdi ben gönderirken bu monitör 2000 tl den 2500 tl ye çıktı sonrasında stoklar bitti 2 haftadır üniversite derslerime girerken sıkıntı yşaıyorum o kadar para verdim kendi paramla rezil duruma düştüm Tüm ürünlerimi ordan almıştım bu kadar kötü bir şey görmedim dispiratör firmanın adını veya numarasını verin diyorum aynı şekilde yok diyorlar. BANA YARDIM EDİN İNCEHESAPTAN MSİ OPTİX G241 Monitör alan varsa garanti belgesinde firmanın adı ve numarası yazar lütfen bana ulaştırın ki onlarla da görüşeyim. Şimdi gidip hakem heyetine başvurucam ama yine ben zor durumda kalıcam incehesaptan almayın konuşmaların hepsini ses kaydına aldım tüm temsilciler ayrı ayrı şey söylüyor sonra özür dileyip geçiyorlar sadece benim 2 haftalık maduriyetim bu şekilde geçmiyor
DÜZENLEME : ANLIK OLARAK İÇİME SİNMEDİ TEKRAR ARADIM İSİM VERMEK ÇOK DOĞRU OLMADIĞI İÇİN SÖYLEMİCEM BİR BAYAN ÇOK YARDIMCI OLDU MONİTÖRÜM AYIN SONUNDA STOKLARA GİRDİĞİ ZAMAN ELİME ULAŞICAKMIŞ DİĞER ARKADAŞLARDA YANLIŞ BİLGİ VERMİŞ SÜREKLİ BUNUN İÇİNDE ÖZÜR DİLENDİ DEVAMINI SİZ BİLİRSİNİZ HAKEM HEYETİNİ BAŞVURUMU İYİKİ TAMAMLAMAMIŞIM İYİ GÜNLER DOSTLAR
En son kısma yazdım ama buraya da bir düzenleme olarak atayım
Düzenleme 21.11.2020
Eveeett bunu tekrardan hortlatmak istememiştim özellikle kötü şekilde. Dostlar dün aramaa yaptım bana stoklara geleceğini söylediler ve kategori başkanıyla görüşmüş bayan sonrasında güvenemeyip tekrar aradım bizde böyle bir bilgi yok belki sizin konuştuğunuz kişi sözlü bir bilgi almıştır filan dedi sonrasında biz sizi gün içinde ariyacağız dedi sonrasında mesai saatleri bitmeden ben aradım (4 saatde bekledim bu arada aramaları için ) sonrasında bayan yine bilginin hatalı olduğunu böyle bir şey olmadığını ve stoklara gelmiceğini söyledi ve telefonu kapatırken güldü çok komik bir durum gerçekten sanırım eğleniyorlar neyse kendimce sonucum şu oldu
Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım
Şikayetvar a bir şikayet yazdım umarım bundan sonra daha dikkatli olurlar.
Ben para iadesi istedim ve itopyadan aynı monitörü aldım ama para gelince iade edicem ve incehesaptan o monitörü alıcam itopyadakini de geri göndericem çünkü ben taktım gerçekten çok kanser bir durum
DÜZENLEME : ANLIK OLARAK İÇİME SİNMEDİ TEKRAR ARADIM İSİM VERMEK ÇOK DOĞRU OLMADIĞI İÇİN SÖYLEMİCEM BİR BAYAN ÇOK YARDIMCI OLDU MONİTÖRÜM AYIN SONUNDA STOKLARA GİRDİĞİ ZAMAN ELİME ULAŞICAKMIŞ DİĞER ARKADAŞLARDA YANLIŞ BİLGİ VERMİŞ SÜREKLİ BUNUN İÇİNDE ÖZÜR DİLENDİ DEVAMINI SİZ BİLİRSİNİZ HAKEM HEYETİNİ BAŞVURUMU İYİKİ TAMAMLAMAMIŞIM İYİ GÜNLER DOSTLAR
En son kısma yazdım ama buraya da bir düzenleme olarak atayım
Düzenleme 21.11.2020
Eveeett bunu tekrardan hortlatmak istememiştim özellikle kötü şekilde. Dostlar dün aramaa yaptım bana stoklara geleceğini söylediler ve kategori başkanıyla görüşmüş bayan sonrasında güvenemeyip tekrar aradım bizde böyle bir bilgi yok belki sizin konuştuğunuz kişi sözlü bir bilgi almıştır filan dedi sonrasında biz sizi gün içinde ariyacağız dedi sonrasında mesai saatleri bitmeden ben aradım (4 saatde bekledim bu arada aramaları için ) sonrasında bayan yine bilginin hatalı olduğunu böyle bir şey olmadığını ve stoklara gelmiceğini söyledi ve telefonu kapatırken güldü çok komik bir durum gerçekten sanırım eğleniyorlar neyse kendimce sonucum şu oldu
Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım
Şikayetvar a bir şikayet yazdım umarım bundan sonra daha dikkatli olurlar.
Ben para iadesi istedim ve itopyadan aynı monitörü aldım ama para gelince iade edicem ve incehesaptan o monitörü alıcam itopyadakini de geri göndericem çünkü ben taktım gerçekten çok kanser bir durum
Son düzenleme: