Direkt olarak sebep olmasa da dolaylı yoldan dopamin ve seratonin reseptörleriyle oynadığından sebep olabilir. Dolaylı yoldan olması daha muhtemel ancak kesin yan etkiler için prospektüsüne bakabilirsiniz. Doktorunuzun tavsiye ettiği bir ilacı sırf bu sebepten bırakmayın ve olası sorunlarınızı ve yan etkileri lütfen doktorunuza danışınEtken Maddesi Ketiapin olan Meretin kalıcı sertleşme bozukluğuna yol açtığına dair yazıları sözlükte okudum. Henüz 5. Gündür kullanmama rağmen cinsel isteksizlik var. Ereksiyon tam gerçekleşmiyor. Yarından itibaren bırakacağım. Devam eder mi?
Doktorun reçete ettiği ilacı elbette bırakmamam gerekiyor. Fakat bana göre değil. Ketilept daha çok Şizofreni, bipolar bozukluk, bipolar bozukluğun depresif dönemini yatıştırmak adına kullanılan bir ilaç. Bende hiç biri bulunmamakta. Belki psikiyatriye görünsem majör depresyon tanısı koyabilir bilmiyorum. Ama altında yatan herhangi bir beyinsel hastalık sebebiyle ortaya çıkmadığı kesin.Direkt olarak sebep olmasa da dolaylı yoldan dopamin ve seratonin reseptörleriyle oynadığından sebep olabilir. Dolaylı yoldan olması daha muhtemel ancak kesin yan etkiler için prospektüsüne bakabilirsiniz. Doktorunuzun tavsiye ettiği bir ilacı sırf bu sebepten bırakmayın ve olası sorunlarınızı ve yan etkileri lütfen doktorunuza danışın
hocam birden fazla psikiyatriye gorun istersen hepsinin koydugu teshis verdigi ilac uygun olmayabiliyorDoktorun reçete ettiği ilacı elbette bırakmamam gerekiyor. Fakat bana göre değil. Ketilept daha çok Şizofreni, bipolar bozukluk, bipolar bozukluğun depresif dönemini yatıştırmak adına kullanılan bir ilaç. Bende hiç biri bulunmamakta. Belki psikiyatriye görünsem majör depresyon tanısı koyabilir bilmiyorum. Ama altında yatan herhangi bir beyinsel hastalık sebebiyle ortaya çıkmadığı kesin.
ilaçları yarından itibaren kesiyorum. 1 hafta sonra farklı bir psikiyatri görünmem şart oldu. Çünkü kullandığım ilaçlar bayağı ağır. Bana Antidepresan lazım. Antipsikotik neden yazıyorsun be kadın ya.hocam birden fazla psikiyatriye gorun istersen hepsinin koydugu teshis verdigi ilac uygun olmayabiliyor
hocam major depresyon degil de manik depresyonunuz da olabilir bazi ilaclarin islevleri farkli durumlar uzerinde de etkili olabiliyor ancak genelde dumduz prozacla baslarlarilaçları yarından itibaren kesiyorum. 1 hafta sonra farklı bir psikiyatri görünmem şart oldu. Çünkü kullandığım ilaçlar bayağı ağır. Bana Antidepresan lazım. Antipsikotik neden yazıyorsun be kadın ya.
Hocam bahsettiğiniz bipolar bozukluk sonucunda ortaya çıkan depresif dönem mi? Bipolar olduğumu sanmıyorum. Hayatım boyunca aklıma geldikçe hep anksiyete yaşamışımdır. Acaba bir gün gelir beni bulur mu diye. Bir de Şizofreni çok tedirgin eder beni.hocam major depresyon degil de manik depresyonunuz da olabilir bazi ilaclarin islevleri farkli durumlar uzerinde de etkili olabiliyor ancak genelde dumduz prozacla baslarlar
hocam gunumuzde bipolarite yaygin zaten o kadar da korkulacak bisey degil anksiyete tetikleyebiliyor sizofreni de az paranoyasi olan herkesi tedirgin ediyor zaten ama agir ilaclarla bu kadar direkt baslamasi sasirtti beni normalde dedigim gibi antidepresan yanina yatistirici biseyler verip bi gozlemlerler bi ay fln kalkmama konusunda da bana ilaclar prostat yapmisti sikinti olmustu prospektusu okumak lazim biHocam bahsettiğiniz bipolar bozukluk sonucunda ortaya çıkan depresif dönem mi? Bipolar olduğumu sanmıyorum. Hayatım boyunca aklıma geldikçe hep anksiyete yaşamışımdır. Acaba bir gün gelir beni bulur mu diye. Bir de Şizofreni çok tedirgin eder beni.
Hocam peki nasıl ortaya çıkıyor bu bipolar? Uzun süreli tedavi edilmemiş depresyon sonucunda mı görülüyor?hocam gunumuzde bipolarite yaygin zaten o kadar da korkulacak bisey degil anksiyete tetikleyebiliyor sizofreni de az paranoyasi olan herkesi tedirgin ediyor zaten ama agir ilaclarla bu kadar direkt baslamasi sasirtti beni normalde dedigim gibi antidepresan yanina yatistirici biseyler verip bi gozlemlerler bi ay fln kalkmama konusunda da bana ilaclar prostat yapmisti sikinti olmustu prospektusu okumak lazim bi
tetikleyebilir herhalde hocam ya uzun sureli stres vs tetikliyor cunku de genetik de onemli sanirim pek bilgim yok o konuda kulaktan dolma birazHocam peki nasıl ortaya çıkıyor bu bipolar? Uzun süreli tedavi edilmemiş depresyon sonucunda mı görülüyor?