Keyif arabası önerisi

2021 egea aldım orta paket 300 binlik egea %80 ötv dilimine girdi 231 olsa düşünmeden alırım premium araç da olan donanımları koymuşlar test ettim güzel makine.
Hocam egea bu . Eşeğe altın semer vurmuşlar gene eşek misali.
1.3 easy egea 140 ken aynı paraya 1.6 passat aldık. İyi ki de bunu tercih etmişiz diyeyim. Egea ile aynı viraja girdik denk geldi viraj amma keskin . Hızımız 60 vardır babam sürüyor dedi ki egea kesin kayacak virajda arkasından (yol ıslak) hızımız aynı egeanın arkası koptu gitti yalan yok.
Biz direk döndük . Egea alınmaz demiyorum parasını haketmiyor . Ben asla 200 bine egea almam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Da sistem videosu ne zaman gelcek bilgin varmı
Ayın 22si

1.3 easy egea 140 ken aynı paraya 1.6 passat aldık. İyi ki de bunu tercih etmişiz diyeyim. Egea ile aynı viraja girdik denk geldi viraj amma keskin . Hızımız 60 vardır babam sürüyor dedi ki egea kesin kayacak virajda arkasından (yol ıslak) hızımız aynı egeanın arkası koptu gitti yalan yok.
Biz direk döndük . Egea alınmaz demiyorum parasını haketmiyor . Ben asla 200 bine egea almam.

Ayın 22si
Son 1 gün ya bu sefer alıcam dedim bilgisayarı satamadık neyse ne yapalım kısmetimizde yokmuş

Ayın 22si
1.3 egea dan bahsetmiyordum 1.6 motorları var onların performansı güzel ayrıca donanım çok fark ediyor kullandıkları süspansiyondan tekerleğine değişiyor passat daha iyi bir araba ama ikisinin fiyatı arasında dağ kadar fark var. Şöyle tercih edenler oluyor 2021 egea mı 2013 passat mı gibi ben 0 km arabayı tercih ederim yurt dışına çıktığınızda da emin olun insanlar bu şekilde bakıyor arabalara.

1.3 egea dan bahsetmiyordum 1.6 motorları var onların performansı güzel ayrıca donanım çok fark ediyor kullandıkları süspansiyondan tekerleğine değişiyor passat daha iyi bir araba ama ikisinin fiyatı arasında dağ kadar fark var. Şöyle tercih edenler oluyor 2021 egea mı 2013 passat mı gibi ben 0 km arabayı tercih ederim yurt dışına çıktığınızda da emin olun insanlar bu şekilde bakıyor arabalara.
Hocam evet burada bende 2012 passattan bahsettim . 1.6lar bi kere bizim passata toz yutturur. Hele 120likler fena gidiyor. Bana kalırsa vw bir yerden sonra 1.6 dizelin cıvkını çıkardı. Az flan yakmıyor hocam yok öyle bir şey. Kullanımdan kullanıma fark eder tabi ama 75 kuruş şehir içi az değil .
Egea ekonomi arabası.

Hocam evet burada bende 2012 passattan bahsettim . 1.6lar bi kere bizim passata toz yutturur. Hele 120likler fena gidiyor. Bana kalırsa vw bir yerden sonra 1.6 dizelin cıvkını çıkardı. Az flan yakmıyor hocam yok öyle bir şey. Kullanımdan kullanıma fark eder tabi ama 75 kuruş şehir içi az değil .
Egea ekonomi arabası.
1.6 motorlar makyajla beraber güncellenip 130 oldu performans isteyen onları tercih ediyor fazlada yakmıyor doğrusu o motor ama vergi sistemimiz sağolsun 1.4 motor a muhtaç ediyor neyseki hız tutkunu birisi değilim. Şimdi bir de yeni 1.0 turbo motorlar geldi beklentimden yüksek geldi fiyatları ama atmosferiklerden iyiler keşke 1.4 fiyatına alınabilseydi.

S2000 ler bine 80 bindi şimdi 800 bin istiyorlar malesef
Hocam ben bu ülkede kimseye s2000 alın satın binin demem. Hepsi pert arşivleri döksek bir tane sağlam çıkmaz.

evet rx8 güzel araç ama uzun vadede sıkıntı çıkarır diye korkuyorum

Hocam ben bu ülkede kimseye s2000 alın satın binin demem. Hepsi pert arşivleri döksek bir tane sağlam çıkmaz.
aynen

4 çeker arabayı arkadan itişli yapabilirmiyiz
Eğer özelliği varsa olur. 4 çeker bir araçta aracı arkadan itiş önden çekiş gibi ayarlama vardır muhtemelen . Yoksa da otomatik sistemdir

evet rx8 güzel araç ama uzun vadede sıkıntı çıkarır diye korkuyorum

aynen
Rx8 wankel motordan kaybediyor. Çünkü yağ yakıyor brz bakın en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,199
Üyeler
188,051