CupOk
80+ Bronze
Assasins creedin alayını oyna
O engelli oyunlar için boşa vakit kaybetmesin bence. Bir sürü harika oyun var şu çöplere para kazandırmayın
Assasins creedin alayını oyna
Hocam denedim de oynanışını pek sevemedim.Ghost Of Tsushima oynamadıysan bi göz at derim.
Call of Duty serisini hiç oynamadım bir oynama sırası var mıdır, rastgele ilerlesem kaybolur muyum içinde ?The Last Of Us,Call Of Duty ve Far Cry serisi.
Neden olmasınYakuza 0 dan başla tüm seriyi oyna. Daha ben de oynamadım beraber başlamış oluruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine grafikleri iyi olmasada çoğu engelli ubisoft tarzı açık dünya oyunlarından iyi olan zeldanın son 2 oyununu oynayabilirsin.
Pc için uncharted oynanış sırası fark ediyor mu ?God of War , uncarted , Crysis serisi , Metro serisi , Call of duty serisi wolfenstein serisi (New orderdan başlayarak) , Dishonored serisi , BioShock serisi Mafia 1,2
Baldurs gate 3 bağımsız bir hikaye mi sunuyor ?Elden ring witcher 3 last of us baldurs gate 3 vesaire
Yiğidi öldür hakkını yeme abi Odyssey bayağı sarmıştıAlıntıyı görüntüle
O engelli oyunlar için boşa vakit kaybetmesin bence. Bir sürü harika oyun var şu çöplere para kazandırmayın
Ben 13 saat dayanabildim hocam bana baya bayık geldi. Sonra gidip Emu ile Zelda botw bitirdim üstüne Zelda TOTK indirip oynadım. Bir ferahlama geldi ac den sonraYiğidi öldür hakkını yeme abi Odyssey bayağı sarmıştı
110 saat oynadım ve 2 kez bitirdim.Şuan ps4 te var oradan ara sıra oynuyorum. Yan görevi oldukça fazla ve bayıyor haklısınız lakin atmosferi için değer.Ben 13 saat dayanabildim hocam bana baya bayık geldi. Sonra gidip Emu ile Zelda botw bitirdim üstüne Zelda TOTK indirip oynadım. Bir ferahlama geldi ac den sonra
Hele o Yunan aksanı ile ingilizce diyaloglar sanki robot dinliyormuşum gibi hissettirdi. Hikaye ve ana karakterler hiç bağ kuramadım110 saat oynadım ve 2 kez bitirdim.Şuan ps4 te var oradan ara sıra oynuyorum. Yan görevi oldukça fazla ve bayıyor haklısınız lakin atmosferi için değer.
Benim oynarken en keyif aldığım assasin credd oyunudur.Kişiden kişiye cok değisiyor işteHele o Yunan aksanı ile ingilizce diyaloglar sanki robot dinliyormuşum gibi hissettirdi. Hikaye ve ana karakterler hiç bağ kuramadım
Devam etme düşüncem var ama bilmiyprum eder miyimBenim oynarken en keyif aldığım assasin credd oyunudur.Kişiden kişiye cok değisiyor işte