Keyifli Oyun Önerisi

Ctnkaya

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar selamlar,

İşten geldikten sonra koltuğa uzanıp Gamepad'i elime alıp oynayabileceğim grafikleri şahane oynanışı akıcı olan bir oyun öneriniz var mıdır ?

RDR gibi klasikleri oynadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ghost Of Tsushima oynamadıysan bi göz at derim.

The Last Of Us,Call Of Duty ve Far Cry serisi.

Arkadaşlar selamlar,

İşten geldikten sonra koltuğa uzanıp Gamepad'i elime alıp oynayabileceğim grafikleri şahane oynanışı akıcı olan bir oyun öneriniz var mıdır ?

Metro Serisi Epic'te sudan ucuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yakuza 0 dan başla tüm seriyi oyna. Daha ben de oynamadım beraber başlamış oluruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine grafikleri iyi olmasada çoğu engelli ubisoft tarzı açık dünya oyunlarından iyi olan zeldanın son 2 oyununu oynayabilirsin.

God of War , uncarted , Crysis serisi , Metro serisi , Call of duty serisi wolfenstein serisi (New orderdan başlayarak) , Dishonored serisi , BioShock serisi Mafia 1,2

Grafik olarak memnun eder mi bilmiyorum ama persona 5 royal ya da persona 3 reload öneririm. 5. oyun çok ayrı bir seviye.
Japondan gidip yakuza 0 da öneririm üstteki arkadaş önermiş zaten baya iyi oyun.

Arkadaşlar selamlar,

Subnautica atmosferiyle sizi büyüleyecektir.
Shadow warrior 3 denenebilir serinin 2. oyunu bence daha iyi ama grafik açısıdna 3 ü öneririm.

Elden ring witcher 3 last of us baldurs gate 3 vesaire

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,005
Üyeler
175,144
Son üye
naber_müdür
Geri