ikiside b,irbirlerinden kaliteli sizin seçiminizAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Geçen konusunu açmıştım bi arkadaş kayizeri de önerdi. Arasında kaldım. Minecraft 1.19 1.20 vanilla oynanacak sadece.
Ekiphost,AnkSoft,ÖnemBilişim. Bakabilirsin.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Geçen konusunu açmıştım bi arkadaş kayizeri de önerdi. Arasında kaldım. Minecraft 1.19 1.20 vanilla oynanacak sadece.
Keyubu tercih etmeniz daha iyi olur. Forumlara vb. reklamınızı yapabiliyorsunuz.birini seç KESİN lütfen. Arada kalınca anlaşamıyoz arkadaşlarla.
Keyubu ile bir dönem çalıştım. Kişisel proje sunucularım vardı. İki üç tane de bot sunucum vardı. Şimdi yok ama kendi içlerinde alanlarında bilgili arkadaşlar hepsi. Sadece müşteriye yaklaşımları kurumsal düzeyde değil. Sanki birkaç arkadaş toplanmış sunucu hizmeti veriyor gibiler. Yine bir sunucu alacak olsam Keyubu'dan alırım orası başka. Tüm sorunları öyle yada böyle çözüyorlar. Discord sunucusuna girmezseniz çok iyi firma.
Anlamadım. İkiside kötü derken? Ne olarak kötü?İkisi de aşırı kötü. Bu işin içinde olan biri olarak sana ocean bilişimi öneririm. Minecraft sunucusu olarak değil, vds olarak alırsan daha iyi olur ve destek hattından yazarak özel paket, indirim, vb yaptırabilirsin.
Normalde ekiphost,anksoft,önembilişim ama cok zorda kalsam keyubu bencede ama tabi önerilerim kişisel olarak fikir yorumudur. Alacak kişinin şahsi fikri ile satın almasını önermekteyim.ikisi arasından keyubu
Aşırı pahalılar. Çok saçma ama vds bile olsa başka ip ddos yiyince senin makinanda gidiyor. Performans olaraksa aşırı kötü, ilgilenen yok, sadece panel, destek ise sadece satın alana kadar. Siteleri dumplanıyor bilgileriniz çalınıyor vb. Yani adamların tek amacı ürünü satabilmek.Anlamadım. İkiside kötü derken? Ne olarak kötü?