Neler Yeni

🔥İndirim Kia Yeni Kia Picanto Feel 1.0L AMT 2024 899.999TL

turbolu değil . yalnız 2015 i10 kullandım 1.0 gayetde çekiyordu 3-4 kişyle çekmez diyenlere hitaben :)
1010 kg boş ağırlığı varmış.
93 nm tork u 3750 devirde veriyormuş.
175 65 r 14 jantla geliyor.
Vites oranları da ona göre yapıldığını düşünürsek çeker hocam. Lpg takılırsa çekmeyebilir.

Ani hızlanması nasıl olur onu bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zamanında 0.8 motor 52hp araba kullandım hemde lpg ile Türkiyenin 3/2 sini gezdim 3 kişi ve tavan bagajı ile bir kere yokusta kalmadım hatta bir vok aractanda seri bir aractı
Araba hafiftir

Vites oranları da ona göre yapıldığını düşünürsek çeker hocam. Lpg takılırsa çekmeyebilir.

Araba hafiftir
lpg takılmaz bunlara az yakıyor zaten. lakin amt şanzıman vites geçişlerini hissettirir. Bnde eşime alıcaktım şanzımandan herkes şikayetçiydi vazgeçtim

Araba hafiftir
900 küsür civarındaydı yani bu kia ile aynı nerdeyse

beyler adamlar kafasız değil koskoca araba markası çekmez falan garip oluyor yuh artık :D

Kardeş piyasadan haberin yok heralde markaların %80i liste fiyatı altı 20-30 iskonto yapıyor banamı anlatıyorsun piyasayı en basiti wwye git %25 iskontonu al. Alan adamlar salakmı bayide liste altından veriyorlar gidip ikincielde bayi listesi üzerinden alacaklar ?.

Kardeş piyasadan haberin yok heralde markaların %80i liste fiyatı altı 20-30 iskonto yapıyor banamı anlatıyorsun piyasayı en basiti wwye git %25 iskontonu al. Alan adamlar salakmı bayide liste altından veriyorlar gidip ikincielde bayi listesi üzerinden alacaklar ?.
hocam var öyle alan insanlar ama yinede siz bilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,091
Üyeler
173,129
Son üye
38mami58
Geri