Kick-boks başlamak istiyorum?

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,812
Herkese merhabalar Kick-boks yapmak istiyorum sizce ne yapabilirim eldiven dişlik ve bandaj set olarak aldım genel olarak fiyatları vb. nasıldır kick-boks salonunun yardımcı olabilirseniz sevinirim

Herkese merhabalar Kick-boks yapmak istiyorum sizce ne yapabilirim eldiven dişlik ve bandaj set olarak aldım genel olarak fiyatları vb. nasıldır kick-boks salonunun yardımcı olabilirseniz sevinirim

Bulunduğun yerde bulunan ve ders veren yerleri gez ya da google a "bulunduğun bölge kick-boks kursları" yaz. Şehirden şehiri geçtim, mahalleden mahalleye değişiyor fiyatlar.

salon fiyatları değişir(1000-3000) aylık fiyatları var dişliğe gerek yok , bandaj eldiven al başta yeterli olur eldivenide başlangıçta iyi almanı tavsiye etmem giriş seviye bir şey al çünkü torbaya nasıl vuracağını bilmiyorsan eldivene yazık edersin.

Geri