Kick-boks başlamak istiyorum?

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,812
Herkese merhabalar Kick-boks yapmak istiyorum sizce ne yapabilirim eldiven dişlik ve bandaj set olarak aldım genel olarak fiyatları vb. nasıldır kick-boks salonunun yardımcı olabilirseniz sevinirim

Herkese merhabalar Kick-boks yapmak istiyorum sizce ne yapabilirim eldiven dişlik ve bandaj set olarak aldım genel olarak fiyatları vb. nasıldır kick-boks salonunun yardımcı olabilirseniz sevinirim

Bulunduğun yerde bulunan ve ders veren yerleri gez ya da google a "bulunduğun bölge kick-boks kursları" yaz. Şehirden şehiri geçtim, mahalleden mahalleye değişiyor fiyatlar.

salon fiyatları değişir(1000-3000) aylık fiyatları var dişliğe gerek yok , bandaj eldiven al başta yeterli olur eldivenide başlangıçta iyi almanı tavsiye etmem giriş seviye bir şey al çünkü torbaya nasıl vuracağını bilmiyorsan eldivene yazık edersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,864
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri