merak etme yakında reklamlara başlarlarBen izleyici olarak kick diyorum çünkü her 10 dakikada bir 3dk reklam izlemiyorsun
başlamayacaklarını açıkladılar, belli olmaz tabi ama kısa vadede gelmez reklam abonelik 5 dolar daha nemerak etme yakında reklamlara başlarlar
hocam bence hem twitch hem kick olarak yapardım mesela haftada 4 gün yayın açıyorsan 2 gün kick 2 gün twitch kullanırsınDoslar yeni yayınlara başlamış birisiyim sizce hangi platform dan devam etmeliyim?
Twitch kökü sağlam bir yer olduğu için twitch mi yoksa yeni yetme fakat tüm büyüklerin toplandığı kick mi?
Seçminiz hangi yönde ve neden.
sadece merak ettiğim için soruyorum bu kick in sahibi kim yani bu kick i kuran adam başka neler yapmışkick daha kullanıcı dostu reklam vs yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
başlamayacaklarını açıkladılar, belli olmaz tabi ama kısa vadede gelmez reklam abonelik 5 dolar daha ne
internetten bakabilirsin büyük bir kumar şirketi sahibi stake gibi bir şeydi net adını bilmiyorumsadece merak ettiğim için soruyorum bu kick in sahibi kim yani bu kick i kuran adam başka neler yapmış
Kitle sürekli platform değiştirmek istemez mantıksız olur.hocam bence hem twitch hem kick olarak yapardım mesela haftada 4 gün yayın açıyorsan 2 gün kick 2 gün twitch kullanırsın