rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Eleştirme olayı üsluba göre değişir.bu saçma bir şey sövmek ayrı eleştirmek ayrıdır yani kkya da sövsen o da dava açar
Eleştirme olayı üsluba göre değişir.bu saçma bir şey sövmek ayrı eleştirmek ayrıdır yani kkya da sövsen o da dava açar
Amerika'da ifade özgürlüğü olarak geçiyor hakaret etmek.bu saçma bir şey sövmek ayrı eleştirmek ayrıdır yani kkya da sövsen o da dava açar
Saçma bizim bunu benimsemememiz lazım sırf Amerika diye her şeyleri almayalım bir zahmetAmerika'da ifade özgürlüğü olarak geçiyor hakaret etmek.
Anlıyorum ve Hizbullah örgütünü de Diyarbakır da yaşamış biri olarak efsane müdür Gaffar Okan'ı şehit edilmesi olayı ile ilk kez öğrenmiştim.Sen gidip ABD'de başkana sövebilirsin, eleştirebilirsin, hukuki açıdan haklarını alabilirsin. Bu demokrasinin küçük örneklerinden senin ülkende bunların hiçbiri YOK.
Kılıçdaroğlu'nun fanı felan değilim bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır, RTE ve Hüdapar işin içine girince bu konuda bilgilendirilmeniz gerekiyordu.
Kız kardeşiniz veyahut ailenizde bulunan kadın bireylerin de bu konuda dikkatli ve cidden seçici bir oy kullanması gerekiyor çünkü domuz bağı denilen bir olay var Hizbullah örgütünde bir araştırmanı öneririm.
Helal olsun bende Sinan Ogan a veriyorum içim rahat şekildeEvet demokrasi sadece oy vermek değil ama oy vermek demokratik bir işlem ve ben özgürce oyumu Sinan Oğana veriyorum ve bu demokratik.
Yüzde 7 geçemesse boş oy olmuş oluyorAnlıyorum ve Hizbullah örgütünü de Diyarbakır da yaşamış biri olarak efsane müdür Gaffar Okan'ı şehit edilmesi olayı ile ilk kez öğrenmiştim.
Ama mesele bu değil biraz önce sinan ogana atılan oy boş oy dediniz ve ısrarla bu seçmeni elestirdiniz.
Eger ki en basta bunu demeseydiniz şuan hangi kelime ile ne mana ifade ettiğinizi tartismayacaktik.
Evet kazanamayacak bir aday Ama sandık başında oy vermek demokratik bir uygulama ve siz kimsenin oyuna boş diyemezsiniz.
Boş oy olmuyor bırakın artık şu dayatılan rejimi seçimi CHP ve AKP mi var sadece birazda öncü olun yenilikçi olun fırsat verin bence bize dayatılan bu sistemi biz değiştireceğiz bu ihtiyarlar gelip geçici biz yön vereceğiz gitsin bunlar artık hepsi birbirinden beterYüzde 7 geçemesse boş oy olmuş oluyor
Kanka boş yapıyorsun lütfen susBoş oy olmuyor bırakın artık şu dayatılan rejimi seçimi CHP ve AKP mi var sadece birazda öncü olun yenilikçi olun fırsat verin bence bize dayatılan bu sistemi biz değiştireceğiz bu ihtiyarlar gelip geçici biz yön vereceğiz gitsin bunlar artık hepsi birbirinden beter
Toz pembe bir dünyada yaşamıyoruz hayat acı. Yüzde 7 geçemesse boş oy oluyor matematik ne zamandır yalan söylüyor.Boş oy olmuyor bırakın artık şu dayatılan rejimi seçimi CHP ve AKP mi var sadece birazda öncü olun yenilikçi olun fırsat verin bence bize dayatılan bu sistemi biz değiştireceğiz bu ihtiyarlar gelip geçici biz yön vereceğiz gitsin bunlar artık hepsi birbirinden beter
Boş değil knka birgün boş dediğin gelir ülkenin başına geçer hafife almayınToz pembe bir dünyada yaşamıyoruz hayat acı. Yüzde 7 geçemesse boş oy oluyor matematik ne zamandır yalan söylüyor.
aynen partilere çok bağımlı bizim halkımız bakın şu anki chpli seçmene diyorum şu anki akp seçmenini nasıl eleştiriyorsanız bilin ki (böyle devam ederseniz ) 20 yıl sonraki nesil de sizi öyle eleştirecekBoş oy olmuyor bırakın artık şu dayatılan rejimi seçimi CHP ve AKP mi var sadece birazda öncü olun yenilikçi olun fırsat verin bence bize dayatılan bu sistemi biz değiştireceğiz bu ihtiyarlar gelip geçici biz yön vereceğiz gitsin bunlar artık hepsi birbirinden beter