Neler Yeni

Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum çünkü...

Neden Kılıçdaroğlu?

• Mecburiyetten

Oylar: 36 51.4%
  • Chp seçmeniyim

Oylar: 15 21.4%
  • İyi Parti seçmeniyim

Oylar: 4 5.7%
  • Deva seçmeniyim

Oylar: 0 0.0%
  • Gelecek Partisi seçmeniyim

• Saadet seçmeniyim

• DP seçmeniyim

• Muharrem İnce den buraya dönüş yaptım

Oylar: 2 2.9%
  • Hdp seçmeniyim

Oylar: 2 2.9%
  • Diğer

Oylar: 11 15.7%

• Oy kullanan toplam üye
    70

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,059
İsim
Lokman Doğan
Amerika'da ifade özgürlüğü olarak geçiyor hakaret etmek.
Saçma bizim bunu benimsemememiz lazım sırf Amerika diye her şeyleri almayalım bir zahmet
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi kültürümüz diye bir şey kalmaz

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
"rakiplerimi yenip kazandım güçlüyüm karşimmm" itemi
anlayana

KAANT10X

80+ Bronze
Sen gidip ABD'de başkana sövebilirsin, eleştirebilirsin, hukuki açıdan haklarını alabilirsin. Bu demokrasinin küçük örneklerinden senin ülkende bunların hiçbiri YOK.
Kılıçdaroğlu'nun fanı felan değilim bu arada. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır, RTE ve Hüdapar işin içine girince bu konuda bilgilendirilmeniz gerekiyordu. :)
Kız kardeşiniz veyahut ailenizde bulunan kadın bireylerin de bu konuda dikkatli ve cidden seçici bir oy kullanması gerekiyor çünkü domuz bağı denilen bir olay var Hizbullah örgütünde bir araştırmanı öneririm.
Anlıyorum ve Hizbullah örgütünü de Diyarbakır da yaşamış biri olarak efsane müdür Gaffar Okan'ı şehit edilmesi olayı ile ilk kez öğrenmiştim.
Ama mesele bu değil biraz önce sinan ogana atılan oy boş oy dediniz ve ısrarla bu seçmeni elestirdiniz.
Eger ki en basta bunu demeseydiniz şuan hangi kelime ile ne mana ifade ettiğinizi tartismayacaktik.
Evet kazanamayacak bir aday Ama sandık başında oy vermek demokratik bir uygulama ve siz kimsenin oyuna boş diyemezsiniz.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Diğer nedeni. :)
IMG_20230422_144304.jpg

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evet demokrasi sadece oy vermek değil ama oy vermek demokratik bir işlem ve ben özgürce oyumu Sinan Oğana veriyorum ve bu demokratik.
Helal olsun bende Sinan Ogan a veriyorum içim rahat şekilde

arturo

80+ Silver
Anlıyorum ve Hizbullah örgütünü de Diyarbakır da yaşamış biri olarak efsane müdür Gaffar Okan'ı şehit edilmesi olayı ile ilk kez öğrenmiştim.
Ama mesele bu değil biraz önce sinan ogana atılan oy boş oy dediniz ve ısrarla bu seçmeni elestirdiniz.
Eger ki en basta bunu demeseydiniz şuan hangi kelime ile ne mana ifade ettiğinizi tartismayacaktik.
Evet kazanamayacak bir aday Ama sandık başında oy vermek demokratik bir uygulama ve siz kimsenin oyuna boş diyemezsiniz.
Yüzde 7 geçemesse boş oy olmuş oluyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yüzde 7 geçemesse boş oy olmuş oluyor
Boş oy olmuyor bırakın artık şu dayatılan rejimi seçimi CHP ve AKP mi var sadece birazda öncü olun yenilikçi olun fırsat verin bence bize dayatılan bu sistemi biz değiştireceğiz bu ihtiyarlar gelip geçici biz yön vereceğiz gitsin bunlar artık hepsi birbirinden beter

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Boş oy olmuyor bırakın artık şu dayatılan rejimi seçimi CHP ve AKP mi var sadece birazda öncü olun yenilikçi olun fırsat verin bence bize dayatılan bu sistemi biz değiştireceğiz bu ihtiyarlar gelip geçici biz yön vereceğiz gitsin bunlar artık hepsi birbirinden beter
Kanka boş yapıyorsun lütfen sus

arturo

80+ Silver
Toz pembe bir dünyada yaşamıyoruz hayat acı. Yüzde 7 geçemesse boş oy oluyor matematik ne zamandır yalan söylüyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Toz pembe bir dünyada yaşamıyoruz hayat acı. Yüzde 7 geçemesse boş oy oluyor matematik ne zamandır yalan söylüyor.
Boş değil knka birgün boş dediğin gelir ülkenin başına geçer hafife almayın

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,059
İsim
Lokman Doğan
aynen partilere çok bağımlı bizim halkımız bakın şu anki chpli seçmene diyorum şu anki akp seçmenini nasıl eleştiriyorsanız bilin ki (böyle devam ederseniz ) 20 yıl sonraki nesil de sizi öyle eleştirecek

Son düzenleme:
Top Bottom