Kemalci takılan insanlara bir tavsiye vermek istiyorum.İnsanlar neden Kılıçdaroğlu diyor bunu merak ettiğim için bu konuyu açtım.
Aklıma gelen seçenekleri yazdım diğer seçenekleri de belirtirseniz mutlu olurum.
O yüzden siyasi bir konu açmayın en iyisi bu.Evet değerli forum üyeleri değerli yorumlar için teşekkürler ama yine yoğun tartışmalar yaşandı ve kimse kimsenin kararına yine saygı duymadı
hırsızlık ve yalandan bıktımİnsanlar neden Kılıçdaroğlu diyor bunu merak ettiğim için bu konuyu açtım.
Aklıma gelen seçenekleri yazdım diğer seçenekleri de belirtirseniz mutlu olurum.
Kardeşim kimse sinan oğan çekilsin oylar kkye gitsin demiyor. Hükümetin değişmesini isteyen biri gidip sinan oğana verirse oy bal gibi de boş oy olmuş oluyor kardeşim. Bu kadar karşı çıkılmasının sebebi bu zaten.@AgRonnieXx Dostum sanırım doğum günün öncelikle doğum günün kutlu olsun.
Tüm sayfalardaki yorumları okudum. Ve o kadar çok boş yapılmış ki aklım hayalim durdu. Adam bir anket açmış kemal kılıçlaroğluna neden veriyorsunuz diye anketi cevaplayın veya neden verdiğinizi söyleyin gitsin.
Adamın teki gelmiş Sinan Oğan = Boş oy demiş. aynen kardeşim.
Emin ol Sinan oğan çekilmiş olsa Oyların büyük kısmı MHP'ye gidecek çünkü Milliyetçilerin çoğu MHP'nin yaptıklarından sonra Gerçek bir milliyetçi için Sinan Oğan'a oy veriyorlar. Bu da demek oluyor ki Sinan oğan CHP'nin seçilmesinde etken oluyor.
Benim Fikrime gelecek olursak tabikide Sinan Oğan'ın oyu %30 %40 olmayacak. Peki Neden olmaz?
Sebebi şu. Arkasında olan partiler çok az. CHP veya AKP gibi köklü bir partiden değil. CHP'nin arkasında kaç Parti var AKP'nin arkasında kaç parti var.
Bende Keşke Sinan Oğan seçilsin ve kazansın derdim fakat bu ülkede bunu kime anlatırsanız anlatın hiçbir şekilde fikrini değiştirmez. Çünkü insanlarımız gerikafalı oluyor bu konuda. Ben de bu seçimde Seçimin uzamaması adına KK'ya vermeyi düşünüyorum.
Erdoğan kaç yıldan beri Anamızı ağlattı. Ağlatacaksa Biraz da KK ağlatsın. En olmadı bunu da değiştiririz.
Çünkü KK eğer gelirse diyecek ki millet kaç yıllık Partiye karşı beni seçti bende bunlara bir şeyler sunmam lazım. yoksa beni de değiştirirler. (Yani bence böyle düşünmesi gerek )
Benim kendi kişisel fikrim budur. tabii ki kim neye oy vermek istiyorsa verebilir. İster Sinan Oğan'a ister KK'ya ister Erdoğan'a.
Hocam ilginiz için teşekkürler.@AgRonnieXx Dostum sanırım doğum günün öncelikle doğum günün kutlu olsun.
Tüm sayfalardaki yorumları okudum. Ve o kadar çok boş yapılmış ki aklım hayalim durdu. Adam bir anket açmış kemal kılıçlaroğluna neden veriyorsunuz diye anketi cevaplayın veya neden verdiğinizi söyleyin gitsin.
Adamın teki gelmiş Sinan Oğan = Boş oy demiş. aynen kardeşim.
Emin ol Sinan oğan çekilmiş olsa Oyların büyük kısmı MHP'ye gidecek çünkü Milliyetçilerin çoğu MHP'nin yaptıklarından sonra Gerçek bir milliyetçi için Sinan Oğan'a oy veriyorlar. Bu da demek oluyor ki Sinan oğan CHP'nin seçilmesinde etken oluyor.
Benim Fikrime gelecek olursak tabikide Sinan Oğan'ın oyu %30 %40 olmayacak. Peki Neden olmaz?
Sebebi şu. Arkasında olan partiler çok az. CHP veya AKP gibi köklü bir partiden değil. CHP'nin arkasında kaç Parti var AKP'nin arkasında kaç parti var.
Bende Keşke Sinan Oğan seçilsin ve kazansın derdim fakat bu ülkede bunu kime anlatırsanız anlatın hiçbir şekilde fikrini değiştirmez. Çünkü insanlarımız gerikafalı oluyor bu konuda. Ben de bu seçimde Seçimin uzamaması adına KK'ya vermeyi düşünüyorum.
Erdoğan kaç yıldan beri Anamızı ağlattı. Ağlatacaksa Biraz da KK ağlatsın. En olmadı bunu da değiştiririz.
Çünkü KK eğer gelirse diyecek ki millet kaç yıllık Partiye karşı beni seçti bende bunlara bir şeyler sunmam lazım. yoksa beni de değiştirirler. (Yani bence böyle düşünmesi gerek )
Benim kendi kişisel fikrim budur. tabii ki kim neye oy vermek istiyorsa verebilir. İster Sinan Oğan'a ister KK'ya ister Erdoğan'a.
Kardeşim sen yazını nerenden okudun ayıptır sormasıKardeşim kimse sinan oğan çekilsin oylar kkye gitsin demiyor. Hükümetin değişmesini isteyen biri gidip sinan oğana verirse oy bal gibi de boş oy olmuş oluyor kardeşim. Bu kadar karşı çıkılmasının sebebi bu zaten.
Israrla anlamak istemiyorsunuz kanka. Size laf anlatmaktan yoruldum valla klavye başında çok zor. Zaten kendin de seçimin uzamaması adına kk'ya vereceğini söylemişsin. Madem oyun boşa gitmeyecek versene o zaman sinan ogana? Niye kkya veriyorsun? Savunduğun şey ne senin birader?Kardeşim sen yazını nerenden okudun ayıptır sorması
Sinan oğan çekilirse diyorum Oyların Bir çoğu AKP'ye geri döner. Daha konuyu tam anlayamamışsın ki Gelip yorum yapıyorsun bence.
Ayrıca Varsaydım Sinan oğan'ın çekilmesinde. Ben zaten cümlelerimde S"inan oğan'ın çekilmesini istemeniz saçma" demedim.
Ayrıca 2 Tarafı da sevmeyen bir insan hiç bir şekilde zorunda değil AKP'ye veyahut CHP'ye vermeye. Bu Seçim her halükarda 2. seçime kalacak. Keşke kalmasa bende istemem kalmamasını fakat %4 veya %3 Oy verecek kısım MHP ve Milliyetçi insanlar. Bunların oylarını hiçbir şekilde değiştiremezsin. Yani demem o ki. Sinan Oğan'a oy atıldığı zaman Boş oy olmaz. Tercihini bu adamdan yana kullanmış olur.
Ayrıca kime göre boş oy? Bana göre değil. Çünkü insanlar AKP'yi de Sevmiyor. CHP'yi de sevmiyor gidip neden sevmediği bir insana oy vermek istesin. AKP'yi gönderecek diye CHP'ye verecek insan tabii ki var fakat insanlar zorunda değil bunu da anlayın. Herkesin kendi düşüncesi ve Bir şeylere boş oy derken kendi fikrim diye belirtmeyi unutmayın
Kardeşim sen cidden sıkıntılısın he Allah akıl fikir versin sana git yazdığım mesajı oku zaten KK'ye vereceğim diyorum.Israrla anlamak istemiyorsunuz kanka. Size laf anlatmaktan yoruldum valla klavye başında çok zor. Sen sinan ogana vermeye devam et. Dikkat et oyun boşa gitmesin
Ben de sana diyorum ki madem sinan oganı destekliyorsun kazanmasını istiyorsun oyun da boşa gitmeyecekse ona verKardeşim sen cidden sıkıntılısın he Allah akıl fikir versin sana git yazdığım mesajı oku zaten KK'ye vereceğim diyorum.
Okuman yazman filan mı yok senin kardeşim?
Ya kardeşim Boşuna sana burda laf anlatıyorum daha okuduğunu anlayamıyorsun cidden hadi iyi günler sana.Ben de sana diyorum ki madem sinan oganı destekliyorsun kazanmasını istiyorsun oyun da boşa gitmeyecekse ona ver
Boş adamsın kanka çok hem de. Savunduğun şeyden haberin yokYa kardeşim Boşuna sana burda laf anlatıyorum daha okuduğunu anlayamıyorsun cidden hadi iyi günler sana.