Neler Yeni

Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum çünkü...

Neden Kılıçdaroğlu?

• Mecburiyetten

Oylar: 36 51.4%
  • Chp seçmeniyim

Oylar: 15 21.4%
  • İyi Parti seçmeniyim

Oylar: 4 5.7%
  • Deva seçmeniyim

Oylar: 0 0.0%
  • Gelecek Partisi seçmeniyim

• Saadet seçmeniyim

• DP seçmeniyim

• Muharrem İnce den buraya dönüş yaptım

Oylar: 2 2.9%
  • Hdp seçmeniyim

Oylar: 2 2.9%
  • Diğer

Oylar: 11 15.7%

• Oy kullanan toplam üye
    70

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,059
İsim
Lokman Doğan
O zaman Suriyelileri göndereceğiz diyen Sinan Oğan daha iyi bir tercih olurdu.
biraz reel bakmak lazım , bana göre de en donanımlısı oğan , ama bu bir gerçek ki yarış kk ile rte arasında olacak işi ilk turda bitirme amacıyla kk verecem
bide şöyle bir şey var kk seçildi diyelim bu süreçte ülkeyi iyi yönetmedi varsayalım diğer seçimde kaybeder ve bu da iyi bir şey aslında koltuğunu garantilemek gibi bir şey olmaz . ilerde oğan iyi bir tercih olabilir

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Boş oy =senin oyun bence :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demokrasi ne demek bilmeyen insanlar yorum yapınca kıl oluyorum
Sen Sinan Oğan'a ver kardeşim %5 ila 7 arasında oy potansiyeli olan bir aday bu seçimi KAZANAMAZ.
Kazanma ihtimali olan kişi sayısı 1 olduğundan ötürü Kemal Bey'e oy vereceğim. Sandığınızdan daha kötü bir yönetim var karşıda ve ABD gibi demokratik sayılabilecek bir ülke olmadığımızdan demokrasi anlayışından şüpheliyim. :)

KAANT10X

80+ Bronze
biraz reel bakmak lazım , bana göre de en donanımlısı oğan , ama bu bir gerçek ki yarış kk ile rte arasında olacak işi ilk turda bitirme amacıyla kk verecem
bide şöyle bir şey var kk seçildi diyelim bu süreçte ülkeyi iyi yönetmedi varsayalım diğer seçimde kaybeder ve bu da iyi bir şey aslında koltukta tek adam kalmaz. ilerde oğan iyi bir tercih olabilir
Katılıyorum ama arkadaş ile münakaşaya girmemizin sebebi şu oldu dürüstçe ben önceden de CHP yi destekliyordum demiyor ve ısrarla Sinan Oğana verilen oyların boş oldugunu söylüyor sizce de öyle mi

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Mecbur vereceğim ülkenin hali ortada ve 21 yıldır aynı adam bir kere değişiklik olsun.
Artık bu kafadayım resmen malum parti ve malum kişi sayesinde.
IMG_20230319_020024.jpg
IMG_20230419_200814.jpg
IMG_20230419_202338.jpg

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Katılıyorum ama arkadaş ile münakaşaya girmemizin sebebi şu oldu dürüstçe ben önceden de CHP yi destekliyordum demiyor ve ısrarla Sinan Oğana verilen oyların boş oldugunu söylüyor sizce de öyle mi
Ben önceden de CHP'yi destekliyordum dostum. :)

KAANT10X

80+ Bronze
Sen Sinan Oğan'a ver kardeşim %5 ila 7 arasında oy potansiyeli olan bir aday bu seçimi KAZANAMAZ.
Kazanma ihtimali olan kişi sayısı 1 olduğundan ötürü Kemal Bey'e oy vereceğim. Sandığınızdan daha kötü bir yönetim var karşıda ve ABD gibi demokratik sayılabilecek bir ülke olmadığımızdan demokrasi anlayışından şüpheliyim. :)
Abd örneği neden acaba bir şey mi söylemeye çalışıyorsunuz🤔🤔
Ben 40 yıllık Kılıçdaroğlu faniyim deyin bu iş bitsin

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,059
İsim
Lokman Doğan
sinan oğanın aday olması kadar muhalefete yarayan bir şey yok bence çünkü mhp tarafı bahçeliden bıkmış durumda ama 6 lı masaya da güvenmiyor o yüzden oylarını sinan oğana atacaklar

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Abd örneği neden acaba bir şey mi söylemeye çalışıyorsunuz🤔🤔
Ben 40 yıllık Kılıçdaroğlu faniyim deyin bu iş bitsin
Sen gidip ABD'de başkana sövebilirsin, eleştirebilirsin, hukuki açıdan haklarını alabilirsin. Bu demokrasinin küçük örneklerinden senin ülkende bunların hiçbiri YOK.
Kılıçdaroğlu'nun fanı felan değilim bu arada. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman neden en basta saat 7 yi işin içine soktunuz sadece espri olsun diye mi
Hayır, RTE ve Hüdapar işin içine girince bu konuda bilgilendirilmeniz gerekiyordu. :)
Kız kardeşiniz veyahut ailenizde bulunan kadın bireylerin de bu konuda dikkatli ve cidden seçici bir oy kullanması gerekiyor çünkü domuz bağı denilen bir olay var Hizbullah örgütünde bir araştırmanı öneririm.

Top Bottom