Şunu izle senin reisin kimler ile el ele kol kola gezmiş gör
Köprüden geçene kadar ayıya dayı dicezSorun Tayyibin kiminle gezdiği değil, Tayyip gidiyor, Tayyip yok artık.
Sorun; iktidar olacak birinin kiminle kol kola gezdiği. Anlatabildim mi?
O zaman tayyibi neden eleştiriyorsun?Köprüden geçene kadar ayıya dayı dicez
sizin aday çok müthiş ha fevkelade. sen ne ucube bi adamsınBiliyorum, adayınız tuvalet terliği seviyesinde zaten.
Köprüden geçtikten sonra da devam etmedimi? Bizzat fettullah gülenin knksı değilmiydi , hüda par ile birlikte Türkçülüğü ve şeriatı getirmek istemiyor mu Atatürke ayyaş demiyormu ekonomiyi sevmiyormu?O zaman tayyibi neden eleştiriyorsun?
Ne var bunda uygunsuz bide Kılıçdaroğlunu destekleyen tip yazmışlar uyarıda nerdeb çıktı kk desteklediği? Boş uyarı vermeye devam.senin kankalar
Tekrar söylüyorum Tayyip yok artık, onu eleştirmen hiç bir şey ifade etmiyor.Köprüden geçtikten sonra da devam etmedimi? Bizzat fettullah gülenin knksı değilmiydi , hüda par ile birlikte Türkçülüğü ve şeriatı getirmek istemiyor mu Atatürke ayyaş demiyormu ekonomiyi sevmiyormu?
Forumun en büyük trollü bu çocuk dediklerini çok umursamasizin aday çok müthiş ha fevkelade. sen ne ucube bi adamsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
HAHAHAHAHEAHAEHAHDFHAZE
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
HDP terörist
HÜDA-PAR vatansever
HAHEAHAEGAEHJAESHGAL
uyarıyı kaldırdılar kanka AJHKEAJKLEHAJKEHAJJLKEHNe var bunda uygunsuz bide Kılıçdaroğlunu destekleyen tip yazmışlar uyarıda nerdeb çıktı kk desteklediği? Boş uyarı vermeye devam.