edd123
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,987
O da ban yedi![]()
Raporladim cunki
O da ban yedi![]()
Ben de raporladımRaporladim cunki
Neyle kesiyosunKes kanka kılları bende rahatsız olduğum için bıyığımı kol kıllarımı kaşımın ortasını alıyorum erkek adam kıllı olur saçmalığına inanma kıllı olmak istersen olabilirsin bu tercih meselesi ancak erkek adam bakımlı olmalı.
Tüy dökücü kremle ve erkek vücut bakım aletiyle alıyorum.Neyle kesiyosun
KatılıyorumKılsız erkek direksiz eve benzer kanka takma kafana.
Ben katılmıyorum kıl erkeklik belirtisi değil kıllı adam erkek adamdır diye bir şey yok bu sadece boş bir algı.Katılıyorum
Ben öyle bir şey demedim sadece sırf insanlar bir şey düşünüyor diye boş boş şeyler düşünecek değilim.Ben katılmıyorum kıl erkeklik belirtisi değil kıllı adam erkek adamdır diye bir şey yok bu sadece boş bir algı.
Siz dediniz diye demiyorum zaten ancak toplum gözünde genel olarak böyle bir algı var.Ben öyle bir şey demedim sadece sırf insanlar bir şey düşünüyor diye boş boş şeyler düşünecek değilim.
Hocam benim kollar yada bacaklar rahatsız etmiyor en azından şuanlik var ama rahatsız etmiyor daha çok karın kısmında yani o kısımlarda çok takıntım var onu nasıl çözerim tüy dökücü alıp sürsem komple oraya olur mu?Tüy dökücü kremle ve erkek vücut bakım aletiyle alıyorum.