Kıllarımı almalı mıyım ?

Henüz 14 yaşındayım bazı yaşıtlarımda çok az bazı yaşıtlarımdada nerdeyse hiç kıl yok fakat benim bacaklarımda kıllanma var çok değil ama tenim beyaz olduğu için çokmuş gibi duruyor yaşadığım yer çok sıcak olduğu için yılın 9 ayı şort giymek zorunda kalıyorum kıllarımı almalı mıyım veya alırsam daha fazla çıkarmı
18 ine kadar sabret soğuk alzer yaptır sonra kafan rahat olsun baya dert ediyorsan haftada 1 yada 10 günde 1 0a yakın kesen makinayla alman en iyisi olur jiletle fazla alırsan derin tahriş olabilir makine en sağlıklısı

18 ine kadar sabret soğuk alzer yaptır sonra kafan rahat olsun baya dert ediyorsan haftada 1 yada 10 günde 1 0a yakın kesen makinayla alman en iyisi olur jiletle fazla alırsan derin tahriş olabilir makine en sağlıklısı
0 almasın malum Türkiye insanı bakıp top muamelesi çekiyor uclukla kısaltsın

En katıldığım düşünce olabilir. Kadın gibi taytolon giyip geniş pantolona laf atıyorlar asıl top kendileri haberleri yok😅
Saçımın yanları ve üstü uzun top muamelesi yapıyorlar kendilerinin ustu daha uzun neymiş yanları kazıtmamışım gecen 1 tanesine mustayı koydum birdaha o mahalleye girmeye yemedi

Saçımın yanları ve üstü uzun top muamelesi yapıyorlar kendilerinin ustu daha uzun neymiş yanları kazıtmamışım gecen 1 tanesine mustayı koydum birdaha o mahalleye girmeye yemedi
Tas kafalığı iyi bişey sanıyor Allahın topları

Beni gördükleri yerde artık ben yokum 30 kişi saldırlar
köpek gibi nereden çıkacakları belli olmaz ıq ları sürü psikolojisine yetiyor onların kaçarsan üzerine geliyorlar üzerine gidince ciyak ciyak kaçışıyorlar 30 kişi değillerse 1 veya 2 kişilerse :D

köpek gibi nereden çıkacakları belli olmaz ıq ları sürü psikolojisine yetiyor onların kaçarsan üzerine geliyorlar üzerine gidince ciyak ciyak kaçışıyorlar 30 kişi değillerse 1 veya 2 kişilerse :D
Zaten 3 kişilerdi biri yumruğu yiyince diğerleri yok oldu

Zaten 3 kişilerdi biri yumruğu yiyince diğerleri yok oldu
rtwrsaefrsrtsd primat bunlar sürü liderlerine geçirmişsin ahdjawygdatygaygfuhafuhgsgf bide bunların versiyon 2 leri çıktı artık yanlar değil neredeyse üste kadar kestiriyorlar tası geçti olay yakında punk tarz olucaklar

rtwrsaefrsrtsd primat bunlar sürü liderlerine geçirmişsin ahdjawygdatygaygfuhafuhgsgf bide bunların versiyon 2 leri çıktı artık yanlar değil neredeyse üste kadar kestiriyorlar tası geçti olay yakında punk tarz olucaklar
Onlarda genis pantalona geçmiş onlarınki aşırı geniş ortayı tutturamıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,356
Üyeler
183,104
Son üye
Qwerty10
Geri