Neler Yeni

Kilo alamama problemim var spora başlamayı düşünüyorum ne yapmam lazim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet demirkesen
Beyler selam spora başlamayı düşünüyorum fakat şöyle bir problemim var ben kilo alamıyorum spora basladigim zaman kas kutlesi aldığım için kilo alirmiyim yoksa başka birşeymi yapmam gerek yardımcı olurmusunuz?

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Fettah Özalp
Beyler selam spora başlamayı düşünüyorum fakat şöyle bir problemim var ben kilo alamıyorum spora basladigim zaman kas kutlesi aldığım için kilo alirmiyim yoksa başka birşeymi yapmam gerek yardımcı olurmusunuz?
Kilo alamıyorum ne ya. Ne yakıyorsan onun fazlasını yiyeceksin.

Wasterzhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Wasterzhi
Bizde su içsek yarıyor. Kilo iyi bir şey değil, boşver alma.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
Arda doğan
Kilo alamıyorum diye bir şey yok. Yemek yemiyorsun. Çok yediğini düşünüyorsun ancak az yiyorsun. YouTube'dan videolar izle. Öğrenirsin bir şeyler.
Harbimi😂 bende bu yüzden almıyorum demekki hay allah 2.tenceremi yiyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gainer bar yap bebek bisküvisi az pirinç fıstık ceviz az bir şey çikolata çay bardağı süt ile güzel bi tarif hazırladım kendime paket başı 50gr'da 800-9000kcal veriyor sağlıklı bir şekilde ve fıstık sayesinde vücut yağlanmadan kalıp alabiliyor bende bu ay yapıcam takipte kal konusunu açarım

Kilo alamıyorum ne ya. Ne yakıyorsan onun fazlasını yiyeceksin.
O kadar kolay değil

Yorumlarda kimi arkadaşlar bilip bilmeden konuşmuş ne yakıyorsan gün içerisinde onun fazlasını al yemiyorsunuz bu yüzden kilo alamıyorsunuz gibi metobolizmanın hızlı çalışması ve gündelik hayatta hiperaktif olmak duşta uzun süre beklemek kilo almada ciddi kayıp yaşatır lütfen bilip bilmeden konuşmayalım bu tür durumlarda evde internetteki tarifler ile gainer bar yapılabilir ve bu gainer barlar yemek sonrası gündelik hayatta 1-2 kere gramajına göre tüketilinerek kilo almayan birisinin kilo almasına yardımcı olabilir

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Önce dahiliyeden randevu alacak, daha sonra diyetisyene sevk edileceksin.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
Arda doğan
40 yaşına geldim 20 denedir 62 kg alınmıyor alınmıyor kod bozuk.
Harbimi😂 bende bu yüzden almıyorum demekki hay allah 2.tenceremi yiyeyim

Gainer bar yap bebek bisküvisi az pirinç fıstık ceviz az bir şey çikolata çay bardağı süt ile güzel bi tarif hazırladım kendime paket başı 50gr'da 800-9000kcal veriyor sağlıklı bir şekilde ve fıstık sayesinde vücut yağlanmadan kalıp alabiliyor bende bu ay yapıcam takipte kal konusunu açarım

O kadar kolay değil

Yorumlarda kimi arkadaşlar bilip bilmeden konuşmuş ne yakıyorsan gün içerisinde onun fazlasını al yemiyorsunuz bu yüzden kilo alamıyorsunuz gibi metobolizmanın hızlı çalışması ve gündelik hayatta hiperaktif olmak duşta uzun süre beklemek kilo almada ciddi kayıp yaşatır lütfen bilip bilmeden konuşmayalım bu tür durumlarda evde internetteki tarifler ile gainer bar yapılabilir ve bu gainer barlar yemek sonrası gündelik hayatta 1-2 kere gramajına göre tüketilinerek kilo almayan birisinin kilo almasına yardımcı olabilir
.oku

Vücut mekanizması o kadar basit değil aldığı kalorinin hepsini kullanamayabilir sindiremeyebilir yani. Ön yargılı olmuş yorumlar.
Eğer sağlık sorunu düzeyinde değilse aşırıya kaçmadan kendinizi zorlayın ve yemeklerden sonra 1 1.5 litre su için bu midenizi büyütür eğer farklı bir sorun yoksa yemeye devam ettikçe kilo almaya başlarsınız. Ama gerçekten çok fazla yediğinizi ve alamadığınızı düşünüyorsanız bir hekime danışın.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
mecit burak kılıç
her bünye kilo almaya uygun olmayabiliyor oksijenden bile kilo alan kişiler gelipte Nasıl kilo alamıyorsun??? demekki yemiyorsunn.. demesinler lütfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,679
Üyeler
159,811
Son üye
nissy
Top Bottom