Arkadaşlar kilom 71 boyum 176 normalde yüzüm 63 64 kilolarda gayet zayıf ve keskin duruyor fakat şuan 71 olunca çok şişti ne yapabilirim birde tartıda artış görmeden yağ oranımızda artış olma imkanı varmı ful nutella gömdüm kilom artmadı ama
metabolizma sağlamsa artmaz bende manda gibiyim 173 98 kilo yüzde yağ var ama aşırı değil genetik keşke bende birazdan yağdan versemArkadaşlar kilom 71 boyum 176 normalde yüzüm 63 64 kilolarda gayet zayıf ve keskin duruyor fakat şuan 71 olunca çok şişti ne yapabilirim birde tartıda artış görmeden yağ oranımızda artış olma imkanı varmı ful nutella gömdüm kilom artmadı ama
metabolizma sağlamsa artmaz bende manda gibiyim 173 98 kilo yüzde yağ var ama aşırı değil genetik keşke bende birazdan yağdan verse
vücut yapısında da bağlı endomorfsan hızlı yağlanmaya yatkın bu spor tamamen şans başkan metabolizma kemik yapın kas genetiğin her şey ben çok takıyordum artık takmayacam kalori cart curt sen sadece temiz beslen elinden geleni yap şekeri abur cuburu kes adam akıllı idman yap eyv diyet kola şekersiz içecek serbestknk maalesef bende ful yüzden alıyorum 7 kilo alsam 20 kg almış gibi alıyor ilginç bir şekilde
Bu yüz yağlanmasıda mı vücüt tipine bağlı hocam yoksa sen genel vücuddan mı bahsediyorsunvücut yapısında da bağlı endomorfsan hızlı yağlanmaya yatkın bu spor tamamen şans başkan metabolizma kemik yapın kas genetiğin her şey ben çok takıyordum artık takmayacam kalori cart curt sen sadece temiz beslen elinden geleni yap şekeri abur cuburu kes adam akıllı idman yap eyv diyet kola şekersiz içecek serbest
Dediğin gibi benim bi arkadaş var cola cips herşeyi yer ama gram yağlanma yokvücut yapısında da bağlı endomorfsan hızlı yağlanmaya yatkın bu spor tamamen şans başkan metabolizma kemik yapın kas genetiğin her şey ben çok takıyordum artık takmayacam kalori cart curt sen sadece temiz beslen elinden geleni yap şekeri abur cuburu kes adam akıllı idman yap eyv diyet kola şekersiz içecek serbest
kanka nası yağdan vericez sadece kilo vercem bir kac kez denedim sıvı ve kas kutlesinden gitti 1 2 kere yağdan cok gitmiyor neden öylemetabolizma sağlamsa artmaz bende manda gibiyim 173 98 kilo yüzde yağ var ama aşırı değil genetik keşke bende birazdan yağdan versem
arkadaşın ectomorf büyük ihtimal hiç yağlanmaz atletik fizik her şeyi yer almaz kilo yağlanma olayı da senin vücudunun genetiğine yapısına bağlı kimisinin yağlar bacağında birikir kimisinin belinde kimisinde yüzde sen bilicen vücudunu sanırsam en çok yüzünüzde ha birde şu da var arkadaşın yeteri kadar kalori alıyor mu vücudun da sınırı var günlük alması gereken kalori aşmadığı sürece aşırı yağlanma olmaz yani diyette cips yada kola içsen bile kalori sınırını aşmazsan almazsın kilo ama tabii ki sağlıksız verirsin kilo kas kaybı olur yorgun hissedersin vs.Bu yüz yağlanmasıda mı vücüt tipine bağlı hocam yoksa sen genel vücuddan mı bahsediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğin gibi benim bi arkadaş var cola cips herşeyi yer ama gram yağlanma yok
aga mantık basit aslında bende çok kafa yordum ama sonra dank etti tek sıkıntı kalori hesabı yüksek protein alcan karbonhidrat alımını düşürcen ama sakın 0 lama geberirsin yorgunluktan yarışmacı falan değilsen yapılmaz gereksiz yağı da dengeli alman lazım günlük kalori ihtiyacından 300-500 kıscan protein yüksek durcak ama kalori hesabı çok sıkıntı sen en iyisi temiz beslen abur cubur şeker yeme duruma göre tartıda kilonu kontrol et kardiyonu yap eğer kilo düşmüyorsa karbı kıs bi tık yukarda dediğim gibi ağırlık antrenmanı yap kesin bu kadar eziyet etme kendine şekersiz diyet kola yada enerji içeceği iç.kanka nası yağdan vericez sadece kilo vercem bir kac kez denedim sıvı ve kas kutlesinden gitti 1 2 kere yağdan cok gitmiyor neden öyle
Tamamdır abi eywarkadaşın ectomorf büyük ihtimal hiç yağlanmaz atletik fizik her şeyi yer almaz kilo yağlanma olayı da senin vücudunun genetiğine yapısına bağlı kimisinin yağlar bacağında birikir kimisinin belinde kimisinde yüzde sen bilicen vücudunu sanırsam en çok yüzünüzde ha birde şu da var arkadaşın yeteri kadar kalori alıyor mu vücudun da sınırı var günlük alması gereken kalori aşmadığı sürece aşırı yağlanma olmaz yani diyette cips yada kola içsen bile kalori sınırını aşmazsan almazsın kilo ama tabii ki sağlıksız verirsin kilo kas kaybı olur yorgun hissedersin vs.
aga mantık basit aslında bende çok kafa yordum ama sonra dank etti tek sıkıntı kalori hesabı yüksek protein alcan karbonhidrat alımını düşürcen ama sakın 0 lama geberirsin yorgunluktan yarışmacı falan değilsen yapılmaz gereksiz yağı da dengeli alman lazım günlük kalori ihtiyacından 300-500 kıscan protein yüksek durcak ama kalori hesabı çok sıkıntı sen en iyisi temiz beslen abur cubur şeker yeme duruma göre tartıda kilonu kontrol et kardiyonu yap eğer kilo düşmüyorsa karbı kıs bi tık yukarda dediğim gibi ağırlık antrenmanı yap kesin bu kadar eziyet etme kendine şekersiz diyet kola yada enerji içeceği iç.
hocam bişey dicem ben 200 kalori bişey yiyince 200 kalori kilomu alıyorum düz mantık sonra da onu yakmam lazım 200 kaloriyi 0 lamak icin fazla yakarsam kilo veriyorum yani ama 200 kaloriyi protein ağırlıklı alcam yani karbonhidrat ve şeker yağ yapıyor anladıgım kadarıylaarkadaşın ectomorf büyük ihtimal hiç yağlanmaz atletik fizik her şeyi yer almaz kilo yağlanma olayı da senin vücudunun genetiğine yapısına bağlı kimisinin yağlar bacağında birikir kimisinin belinde kimisinde yüzde sen bilicen vücudunu sanırsam en çok yüzünüzde ha birde şu da var arkadaşın yeteri kadar kalori alıyor mu vücudun da sınırı var günlük alması gereken kalori aşmadığı sürece aşırı yağlanma olmaz yani diyette cips yada kola içsen bile kalori sınırını aşmazsan almazsın kilo ama tabii ki sağlıksız verirsin kilo kas kaybı olur yorgun hissedersin vs.
aga mantık basit aslında bende çok kafa yordum ama sonra dank etti tek sıkıntı kalori hesabı yüksek protein alcan karbonhidrat alımını düşürcen ama sakın 0 lama geberirsin yorgunluktan yarışmacı falan değilsen yapılmaz gereksiz yağı da dengeli alman lazım günlük kalori ihtiyacından 300-500 kıscan protein yüksek durcak ama kalori hesabı çok sıkıntı sen en iyisi temiz beslen abur cubur şeker yeme duruma göre tartıda kilonu kontrol et kardiyonu yap eğer kilo düşmüyorsa karbı kıs bi tık yukarda dediğim gibi ağırlık antrenmanı yap kesin bu kadar eziyet etme kendine şekersiz diyet kola yada enerji içeceği iç.