kilo almak için en çok ne yemeliyim?

BurakAkgn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
152
selamlar 2 gündür spora gidiyorum üstüne evdede spor yapıyorum sporla birlikte dogal olarak kalori yakıyorum kilom 50 165 boyundayım malum kilom çok az kilo almak için en çok ne yemeliyim yada neler çok kilo aldırır önerileriniz için teşekkür ederim

selamlar 2 gündür spora gidiyorum üstüne evdede spor yapıyorum sporla birlikte dogal olarak kalori yakıyorum kilom 50 165 boyundayım malum kilom çok az kilo almak için en çok ne yemeliyim yada neler çok kilo aldırır önerileriniz için teşekkür ederim
Tavuk pilav hem protein hem de ağır kalori kendim uyguluyorum öneririm.

Bunu spora gittiğin yerde hocandan kilo almak için diyet isteyebilirsin.

baldo ve protein

Kilo alma diyetleri var ama şöyle bir yaşadığım şeyi anlatayım. 1 sene boyunca market işlettim. Hemen hemen hergun döner yiyordum, hareketli biriydim , kollar bacaklar felan baya kalinlasmisti. Hareketsiz birisi olsam kol bacak yerine göbeğim buyuyebilirdi. 😆

Herkese bol şans.

Kolay kilo almak istiyorsan ve bütçen varsa supplementlere bakmanı öneririm.

Herkese bol şans.
sen şey diyen değil misin 1 kilo = 7000 kalori :d

Kolay kilo almak istiyorsan ve bütçen varsa supplementlere bakmanı öneririm.
gainer denen içine şeker basılmış tozlara hiç bulaşmasın. protein tozu ve kreatinden başka supplement bence gereksiz. protein tüketimi iyiyse protein tozu da gereksiz.

gainer denen içine şeker basılmış tozlara hiç bulaşmasın. protein tozu ve kreatinden başka supplement bence gereksiz. protein tüketimi iyiyse protein tozu da gereksiz.
Eğitmen önerisi dostum aşırıya kaçmadan kullanabilirsin dedi, eğitmen sonuçta yıllardır bu işi yapıyor.

Eğitmen önerisi dostum aşırıya kaçmadan kullanabilirsin dedi, eğitmen sonuçta yıllardır bu işi yapıyor.
gainer içeceğinize 1 tabak makarna yiyin daha faydalı.hem gereksiz pahalı hem de içi sırf şeker.ailenizde şeker hastalığı varsa hiç bulaşmamak lazım.anında şekeri zıplatıyor.zamanında çok kullandım bir marifetleri var sanıyordum yokmuş. benim spor hocam da gainer hiç önermiyor mesela.o da yıllardır yapıyor.

Boyuna göre aşırı zayıf değilsin aslında. Senin için en ideal kilo ise 54-56 arası olur. Çevrende kilo verenlerden duyduğun standart şeyler vardır. Bunların tam tersini yap. Örneğin geç saatlerde yemek yiyip uyuyabilirsin. Bol protein tüketebilirsin.

Geri