Mantıken olurArkadaşlar selam vermem gereken 25 kilo var yağ oranım %22 yaklaşık olarak yanaklarım ve gıdımda çok yağ var kilo verince bu gıdık ve yanakta erirse yan profilim daha iyi olur mu ?
Evet olur reisArkadaşlar selam vermem gereken 25 kilo var yağ oranım %22 yaklaşık olarak yanaklarım ve gıdımda çok yağ var kilo verince bu gıdık ve yanakta erirse yan profilim daha iyi olur mu ?
Yani kiloyla alakası çok yok gibi yağ oranınla alakalı yağ oranın düşerse hatların daha belirgin olurArkadaşlar selam vermem gereken 25 kilo var yağ oranım %22 yaklaşık olarak yanaklarım ve gıdımda çok yağ var kilo verince bu gıdık ve yanakta erirse yan profilim daha iyi olur mu ?
180 boy 97 kiloBoy kilo kaç
Yıllardır profil fotoğrafındaki kızı arıyorum lütfen hesabını ver.yani hocam yağ oranıyla alakalı ben çok zayıfladım hala hala göğüs kısmı sacma şekilde orantısız 87 kilo dan 69 kiloya düstüm
yağ oranın düştükce yüzün detaylanacak tombulluğunu kaybedecekArkadaşlar selam vermem gereken 25 kilo var yağ oranım %22 yaklaşık olarak yanaklarım ve gıdımda çok yağ var kilo verince bu gıdık ve yanakta erirse yan profilim daha iyi olur mu ?
HOCAM NEREDEN BULABİLİRİM BU EGZERSİZLERİAynı zamanda daha güzel şekillenmesi için ( genetik faktörler hariç) egzersizleri vardı
Dediğin çizginin adı jawline. İnternet üzerinde egzersizleri var veya jawline topları var onlara bakabilirsinHOCAM NEREDEN BULABİLİRİM BU EGZERSİZLERİ