Neler Yeni

Kilo verme göbek eritme

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Merhaba günlük 1 2 saat boyunca hafta da 4 5 gün düzenli koşu yürüyüş ve basket oynamak 1 ayda kilo verdirip göbek eritir mi? başka tavsiyeleriniz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,011
İsim
Murat Orhan
Merhaba günlük 1 2 saat boyunca hafta da 4 5 gün düzenli koşu yürüyüş ve basket oynamak 1 ayda kilo verdirip göbek eritir mi? başka tavsiyeleriniz var mı?
Bol su içip yedkklerine dikkat edersen eritir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bol su içmezsen vücudunda ödem varsa atamazsın, sağlıksız beslenirsen de keza düşemezsin yine.

Karbonhidratı kes ac karnina filtre kahve sonra yürüyüş. Ben sadece yediklerime dikkat ederek 4.5 kilo verdim ramazanda

yaklaşık 36 saat yemek yemeden durmuştum 3 kilo vermiştim toplam tabii önermiyorum ama yediklerine dikkat edersen ve bunun yanında spor yaparsan çok hızı kilo verirsin

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bol su içip yedkklerine dikkat edersen eritir.

Bol su içmezsen vücudunda ödem varsa atamazsın, sağlıksız beslenirsen de keza düşemezsin yine.

Karbonhidratı kes ac karnina filtre kahve sonra yürüyüş. Ben sadece yediklerime dikkat ederek 4.5 kilo verdim ramazanda
yaklaşık 36 saat yemek yemeden durmuştum 3 kilo vermiştim toplam tabii önermiyorum ama yediklerine dikkat edersen ve bunun yanında spor yaparsan çok hızı kilo verirsin
tavuk pilav ve yumurta yeterli midir? günde 2 öğün aralarında da meyve yerim mesela. sizinde önerdiğiniz besinler varsa söyleyin lütfn ama sebze dışında lütfen :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,011
İsim
Murat Orhan
tavuk pilav ve yumurta yeterli midir? günde 2 öğün aralarında da meyve yerim mesela. sizinde önerdiğiniz besinler varsa söyleyin lütfn ama sebze dışında lütfen :)
Tavuk kalsın pilavı azalt. Mümkün olduğunca az karbonhidrat tüket

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,302
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yulaf yenilebilir (yulafıda az yiyin) light ton balığı olur gene normal balık çeşitleri alabiliyorsanız kırmızı et hocam en çok sizi tok tutucak şeylerden biri salatadır salata ile çok rahat doyuyorum

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yulaf yenilebilir light ton balığı olur gene normal balık çeşitleri alabiliyorsanız kırmızı et
yulaf denedim bir ara ama tadını beğenmedim kakao ve muz ile birleştirsem sorun çıkarır mı?

ve kas mı yapmaya çalışıyorsunuz zayıflamaya mı
önce zayıflayacağım 1 ay içinde sonra memlekete gitmem gerekiyor gelince de fitness a başlayacağım

yulaf denedim bir ara ama tadını beğenmedim kakao ve muz ile birleştirsem sorun çıkarır mı?

önce zayıflayacağım 1 ay içinde sonra memlekete gitmem gerekiyor gelince de fitness a başlayacağım
şey önerebilirim yulaf süt muz karıştırın blenderdan geçirip içeçecek olarak için

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu

SerhatCC

80+ Bronze
muhtemelen su verdin ve kilo verdiğini zannettin. 7500 kalori eksiği 1kg yağa eşit. bazal metabolizma(vucudun hayatta kalmak için harcadığı kalori) erkekte 2100-2300 arası oluyor ( yaş boy ve kiloya bağlı olarak). yani 3 gün aç kalırsan ancak 1 kilo yağ yakabilirsin.

bunu da yakamayabilirsin, sebebine gelirsek vucut aç kaldıkça metabolizma hızını düşürmeye ve yağ depolamaya meyilli oluyor. Sen kendini bilerek aç bırakıyorsun ama vucudun bunu "ihtiyacım olan kaloriyi alamıyorum harcamalarımı düşürmem gerek, kendimi yavaşlatmam gerek" olarak algılıyor ve zor zamanları için yağ depolamaya başlıyor, harcadığı kaloriyi azaltıyor. kandaki fazla glikoz önce glikojene sonra da yağa dönüşüyor. yani kendini aç bırakarak çok çok uzun vadede belki kilo verirsin ama metabolizmanı ve bağışıklık sistemini aşırı bozarsın.

Dengeli bir kalori açığı bırakman gerekiyor. Hareketlerinle günde 2700 kalori harcıyorsan 2200 2300 kalori arası alman gerekiyor. hem metabolizma hızın düşmüyor hem de vucut fonksiyonların aksamıyor. Benim tavsiyem sporu hayatına dahil et özellikle ağırlık antremanları kısa zamanda kardiyodan daha fazla kalori yaktırır.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,302
İsim
Emre
Discord
necromancerr
çıkarmaz hocam ancak su ile yapın yulafı öteki türlü sindirimde sorun olabilir bende öyle yiyordum yulafı bide hocam sporu belirli süreyle bırakırsanız (örnek ben) yeme düzeninizi bozmayın tekrar spora başladığınızda tekrar verdiğiniz yağları alırsınız sil baştan olur

Top Bottom