OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hiçbirini çıkartmadan sağlıksız bir şekilde 10 kilo veren bne
Hocam aldım abur cuburu film izliyorum teşekkürler rehber içindediklerimin tam tersini yapıcaksın o zaman glisemik indeksi yüksek gıdalara aban iştah açıcı hap alabilirsin eczaneden abur cubur yemeyi arttırabilirsin
Hocam benim de kilo alma rehberine ihtiyacım var
E sen zayıfsın.Neyse ki 52 kiloyum.
cidden spor o kadar etkilemiyor yani hepimiz görmüşüzdür aylarca haftanın her günü spor salonuna gelip koşu bandında 2-3 saat aralıksız koşup terler içinde kalıp kilo veremeyen dayıları hepimiz görüyoruz sebebi ne o kadar koşuyor koşuyor sonra gidiyo eve hamur işini tatlıyı gömüyorAlıntıyı görüntüle
Keklerle bakışıyorum...
Şaka bir yana aslında herkes için ayrı diyet listesi hazırlanması lazım (normal diyetisyen şartlarında) ama burada koca bir forum düşünüldüğünde bu bile yeterli.
Zamanında 1 ayda Spor + Diyet ile 5-6 Kilo vermiştim.
172.E sen zayıfsın.
Tabi boyun 1.50-1.55 civarı ise bilemem.
Nayn şetfın naynNein lülüş nein..
KENZIE?? Allah'ım.. Okurken bile sesiyle okudum.. Alman güzeliNayn şetfın nayn
Vallahi yazlık ortamda her gün 1.5x2 km + 30dk yüzme ile sıkı bir diyet yapmıştım.cidden spor o kadar etkilemiyor yani hepimiz görmüşüzdür aylarca haftanın her günü spor salonuna gelip koşu bandında 2-3 saat aralıksız koşup terler içinde kalıp kilo veremeyen dayıları hepimiz görüyoruz sebebi ne o kadar koşuyor koşuyor sonra gidiyo eve hamur işini tatlıyı gömüyor
hocam biraz şakasına yazmıştım : D zaten sporla uğraşıyorum salonlar açılsın daİstersen yardımcı olabilirim. Özelden yazabilirsin. 8 ay salonda çalıştım.
Hay maşallah boya bak. 1.65 üstü çok nadir gördüm daha önce. Gerçi yok gördüm. 1.90 görmüştüm bir tane.