1.82- 71 kiloyum ben. Çok da zayıf değilimdir herhalde.Olsun senin ki nasıl?
1.82- 71 kiloyum ben. Çok da zayıf değilimdir herhalde.Olsun senin ki nasıl?
ideal beslenme programı (!)Keşke 30 gün önce görseydim bu rehberi. Kendime ne kadar acımasız olduğumu farkettim.
Ben şöyle yapıyorum günde ortalama 18 dk karın kası çalısıp çok az kahvaltı ve yarım tabak akşam yemeği ara öğün yok sürekli su ve sakız çiğneyip içerek 21. güne kadar geldim. tabii ki en ufak bir beyaz ekmek ve beyaz pilav yok. Bir de en ufak çikolata bile tüketmekten kaçınıyorum. Kendimi mahvetmişim resmen. Rehber için teşekkürler uygulamaya çalışacağım.
Gerçekten öyle bu arada. Normal bir erkekten daha uzun duruyorlar.1.90 kız nerden baksan 2.50'dir.
Karın kası çalışmanın acayip faydasını gördüm ve göbeğimin yüzde 45'i 21 gün içinde gitti tabii az yemekte buna dahil.Karın kası yağ eritmeyi engellemiyor mu?
Fotomu buraya atardım da sonra ortlaıkta Rennes İfşa adında Yandex Disk'te gezinmek istemiyorumNapim.
Alp AB Kaslı ama gobekli memeli
1.82- 71 kiloyum ben. Çok da zayıf değilimdir herhalde.
Özelden yollasana.Fotomu buraya atardım da sonra ortlaıkta Rennes İfşa adında Yandex Disk'te gezinmek istemiyorum
google>rennes_ifşa.jpeg>geçmişi temizleFotomu buraya atardım da sonra ortlaıkta Rennes İfşa adında Yandex Disk'te gezinmek istemiyorum
BRUHFotomu buraya atardım da sonra ortlaıkta Rennes İfşa adında Yandex Disk'te gezinmek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
google>rennes_ifşa.jpeg>geçmişi temizle
Yhaaa aşko çok istiyorsanÖzelden yollasana.
rennes aslında erkek+futbolcu+kadın+survivor yarışmacısı mı