Ciğerimi de vereyim mi abi? Lazım olur.Yhaaa aşko çok istiyorsan
Tamam şimdi eğer bu fotoğrafı çok istiyorsan bana 400 TL'lik kontör atıp ayben'ime 1000 dular at ve sınrada wp ye geç
Ciğerimi de vereyim mi abi? Lazım olur.Yhaaa aşko çok istiyorsan
Tamam şimdi eğer bu fotoğrafı çok istiyorsan bana 400 TL'lik kontör atıp ayben'ime 1000 dular at ve sınrada wp ye geç
koy kardeşim 2 kilolukCiğerimi de vereyim mi abi? Lazım olur.
Sakin olşu body positivity saçmalığınında youtube da bi videosunu çekicem artık instagram da dans eden obez türk kadınlarını görmekten bıktım birde bilerek kilo vermeyip prim kasıyolar şişmanlık güzeldir her şeyi yapabilirsiniz kilolarınız engel olmasın falan diyolar sağlıklı bişey miş gibi gösteriyolar yorumların da tamamı şu şekilde
ÇOK GÜZELSİN
BU NE GÜZELLİK KRALİÇEM
LAN EKRANI YUMRUKLAYASIM GELİYOR YA BİDE OBEZİTEYİ NORMALLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYOLAR
organları damaları yağ bağlamış arkadaşlarıyla bi basketbol oynamaya veya yürüyüşe gitse yolun yarısında kalpten gidicek onu kimseye söylemiyor kötü söz yazan 1-2 kişiye de dava açmış lan ne aşağılık kompleksli insanlar var ya
Yha al işte ya tüm sırrı bozdun yarennes aslında erkek+futbolcu+kadın+survivor yarışmacısı mı
şu vücut olumlama benim bildiğim kazadan dolayı kolunun yarısı yanmıştır çok kötü duruyordur ancak sen kendini öyle seviyorsundur falan yan değiştirmeyeceğin şeylerşu body positivity saçmalığınında youtube da bi videosunu çekicem artık instagram da dans eden obez türk kadınlarını görmekten bıktım birde bilerek kilo vermeyip prim kasıyolar şişmanlık güzeldir her şeyi yapabilirsiniz kilolarınız engel olmasın falan diyolar sağlıklı bişey miş gibi gösteriyolar yorumların da tamamı şu şekilde
ÇOK GÜZELSİN
BU NE GÜZELLİK KRALİÇEM
LAN EKRANI YUMRUKLAYASIM GELİYOR YA BİDE OBEZİTEYİ NORMALLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYOLAR
organları damaları yağ bağlamış arkadaşlarıyla bi basketbol oynamaya veya yürüyüşe gitse yolun yarısında kalpten gidicek onu kimseye söylemiyor kötü söz yazan 1-2 kişiye de dava açmış lan ne aşağılık kompleksli insanlar var ya
Doldur doldur seriiiiCiğerimi de vereyim mi abi? Lazım olur.
2 kilo fazla ya ben ciğer sevmiyorumkoy kardeşim 2 kiloluk
knk bölgesel yağ yakımı yok diye yazdımya yani karın çalışınca bel çevrendeki yağlar gitmiyor sadece karın kaslarını çalıştırmış oluyorsun sadece o aktiviteyi yaparken kalori yakıyorsun bu da kalori açığı oluşturmanı sağlıyor kendine yaptığı şey acımasızca kendini aç bırakarak ve her gün karın kası çalışarak kilo veriyor her gün karın kası çalışılmaz overtraning olunur ergenlik çağlarında da kendini aç bırakması saçmaKarın kası yağ eritmeyi engellemiyor mu? Bu arada yaptığınız şey vücudunuzdaki yağları eritiyor. Çok da acımasız değil.
1 kiloya düşürdüm yeter mi abeDoldur doldur seriiii
2 kilo fazla ya ben ciğer sevmiyorum
knk zaten body positivity in asıl amacı ama body positivity yi obezleri sağlıklı gösterme ve övmeye çevirdikleri için bunun için video çekmeyi planlıyorum benimde burnumda iz var mesela bebekken düşmüşümşu yorum olumlama benim bildiğim kazadan dolayı kolunun yarısı yanmıştır çok kötü duruyordur ancak sen kendini öyle seviyorsundur falan yan değiştirmeyeceğin şeyler
Yeter ya1 kiloya düşürdüm yeter mi abe
ben isteyerek 254 kilo oldum şimdi diyet yapmıcam çünkü yemek yemeyi kesemiyorum bari tiktoka video atayım para yollasınlar(!)knk zaten body positivity in asıl amacı ama body positivity yi obezleri sağlıklı gösterme ve övmeye çevirdikleri için bunun için video çekmeyi planlıyorum benimde burnumda iz var mesela bebekken düşmüşüm
mantıklı bu arada kiloların asla önemli değil istersen herşeyi başarabilirsinnn (!)ben isteyerek 254 kilo oldum şimdi diyet yapmıcam çünkü yemek yemeyi kesemiyorum bari tiktoka video atayım para yollasınlar(!)