Neler Yeni

Kilo Vermem lazım yardım

Batuhank87

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Batuhan koruç
arkadaşlar kilo vermem lazım hergün spor salonunda düzenli spor yapıyorum başka neler yapmam lazım

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
spor yap, dengeli beslen
bu kadarı yeter. Sporun yanında sadece dengeli beslenirsen rahatça kilo verirsen. diyet yapmana gerek yok, sadece yeteceği kadar ye
Mesaj otomatik birleştirildi:

yemek yemeyi kıstım fakat 1 haftada 2buçuk kilo ancak verdim az değilmi
yoo gayet güzel ayda 10 kilo verirsin

Batuhank87

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Batuhan koruç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
spor yap, dengeli beslen
bu kadarı yeter. Sporun yanında sadece dengeli beslenirsen rahatça kilo verirsen. diyet yapmana gerek yok, sadece yeteceği kadar ye
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoo gayet güzel ayda 10 kilo verirsin
iyi tamam sabretip vermem lazım teşekkürler

Zesh

80+
Sadece spora giderek kilo vermen zor bir iş. Sporunu düzenli şekilde ve sana uyarlanmış şekilde yaparken aynı zamanda buna göre de beslenmen lazım, bol bol su iç. Spor ne kadar etkiliyse beslenmen de bir o kadar etkili.

Danube

80+ Bronze
Kesin çözüm!

Karbonhidratı kes
günde 2.5-3L su iç

geri kalan şeyleri yiyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ekrem
Ben oruç diyetine başladım. Günde sadece 1 öğün yiyorum sonra bol bol su içiyorum. ilk 2-3 gün zor geçti ama alıştım

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Sakın diyet vs deneme spor yap bir süresonra o kilolar kasa dönüşür eğer diyet yaparsan kilo verirsin ama vücudun bir daha diyet yapabilirsin diye yağ depolar ve şuanki kilonun kat kat fazlasını alırsın

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sabahları şöyle 2Km yürüsen gidiş 2 Km gödüş 2km senin yararına olur. Su 2 litre içmeye bak. Kuruyemiş- içecekler ve abur cuburlardan kesinlikle uzak dur. Canın çekerse marketten keyfince al 1 tanesini ağzına at geriye kalan çikolataları yine sonraki günlerde yiyebilirsin.

Top Bottom