Kimseye Güvenim Kalmadı

Melisana

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
342
Son 2-3 yıldır kimseye ama kimseye güvenim kalmadı. Hayatı yaşama amacım yok oldu bundan dolayı. İnsan Hiç kimseye güvenmediği zaman her şey anlamını yitiriyor. Bir amaç kalmıyor ne yapmalıyım bilmiyorum. En güvendiğim dostlarım yapmaz dediğim şeyleri yaptılar. Ailem zaten bambaşka bir dünya. Bu hayatta yalnız ve çaresiz hissediyorum.

Son 2-3 yıldır kimseye ama kimseye güvenim kalmadı. Hayatı yaşama amacım yok oldu bundan dolayı. İnsan Hiç kimseye güvenmediği zaman her şey anlamını yitiriyor. Bir amaç kalmıyor ne yapmalıyım bilmiyorum. En güvendiğim dostlarım yapmaz dediğim şeyleri yaptılar. Ailem zaten bambaşka bir dünya. Bu hayatta yalnız ve çaresiz hissediyorum.
Büyümüşsün. Zamanla toplarsın.

alışırsın ve zamanla bunu dert etmezsin
yaşın kaç

dediğin şeyler çoğu kişide oluyor sana özel bir şey değil ülke halide bunu tetikliyor

bir amaç edindiğinde her şey yoluna girebilir zamanla
kimse gereğinden fazla güvenme herkes herkesi kullanır bunu kabullen
Diyorum ki kimseye en ufak bi güvenim kalmadı. Sen diyorsun ki kimseye gereğinden fazla güvenme

Diyorum ki kimseye en ufak bi güvenim kalmadı. Sen diyorsun ki kimseye gereğinden fazla güvenme
anlıyorum fakat bu doğal zaman ile bu duşüncelerin azalacağını düşünüyorum ve güvenme zaten

21 yaşındayım. 3 yılda alışamamışım bundan sonra alışır mıyım
boş yapmamın anlamı yok knk.kalkıcaksın toparlıycaksın kendini.gerekirse herkesle bagını kesikcesin yeni hayatını kurcaksın.başka yoluda yok.yok şuymuş,buymuş,nafile.

Güvenerek hata yapmışsın zaten. Kendini toparlaman lazım. Daha fazla üzülme ve ayağa kalk. Üzülünce iyi olmayacaksın.

boş yapmamın anlamı yok knk.kalkıcaksın toparlıycaksın kendini.gerekirse herkesle bagını kesikcesin yeni hayatını kurcaksın.başka yoluda yok.yok şuymuş,buymuş,nafile.
Hasaki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,339
Üyeler
190,895
Son üye
Yagmurguvnr
Geri