yazdığı "n" lerle tepkimeyi denkleştiriyor. ordan n', 3 bulunca c3h4 çıkıyor. 2H ta 0.2 molse, 4Hta 0.4mol çıkıyorAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar 0,4 molü nasıl buldu adam? H2 diye 0,2 molü iki ile mi çarptı?
9-10 kimyasında bir şey yok korkma , ama sayısal seçersen 11-12 kimyasından evet korkmalısın9. Sınıfa gidiyorum kaçıncı sınıfa gidiyorsun bilmiyorum ama korku şimdiden başladı
adam akıllı çalışırsan en korkmaman gereken ders kimya. soru tarzları hep aynı, sadece nerde ne yapacağını bilmek lazım9. Sınıfa gidiyorum kaçıncı sınıfa gidiyorsun bilmiyorum ama korku şimdiden başladı
11 lisenin en zor konularını kapsıyor. 12 de bir tek organik var o da ezber zaten zor değil. Ama 11 de enerji hız denge konuları en zor konulardan.9-10 kimyasında bir şey yok korkma , ama sayısal seçersen 11-12 kimyasından evet korkmalısın
Ama adam direkt 0.2 mol H2O nun içinde 0.4 mol hidrojen var diyor. Nasıl oluyor onu anlamadım.yazdığı "n" lerle tepkimeyi denkleştiriyor. ordan n', 3 bulunca c3h4 çıkıyor. 2H ta 0.2 molse, 4Hta 0.4mol çıkıyor
Bileşiğin molü 0,2 mol 1 tane O olduğu için 0,2 mol O ; 2 tane H olduğu için ise 0,4 mol H bulunur.Ama adam direkt 0.2 mol H2O nun içinde 0.4 mol hidrojen var diyor. Nasıl oluyor onu anlamadım.