Öneri Kingston A400 Sağlık ve Isınma Sorunu/SSD Önerisi

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
7,406
Az önce HDD hakkında konu açmıştım, onun yanında SSD de gidiyor galiba garantiye. 58 derece hiç normal değil bence üstelik 3 aydan sonra sağlık %98'e düştü. Garantiye gönderirsem ürünü değiştirirler mi? Değiştirirlerse satıp kronik sorunlu olmayan bir model almayı düşünüyorum. Önerileriniz var mıdır 300 tl bütçeye?
1599773756132.png

%98 e niye kötü demiş ki CrystalDisk. Bende Corsair MP510 var 4 ayda %99 oldu sağlık ama iyi yazıyor

A400 zaten sorunlu bir ssd. Yollayın bence garantiye.

Bendeki A400 buz gibi, benimki sakatmı la ?

aynı anakart voltaj ayarımız gibi sakat @resitali

Az önce HDD hakkında konu açmıştım, onun yanında SSD de gidiyor galiba garantiye. 58 derece hiç normal değil bence üstelik 3 aydan sonra sağlık %98'e düştü. Garantiye gönderirsem ürünü değiştirirler mi? Değiştirirlerse satıp kronik sorunlu olmayan bir model almayı düşünüyorum. Önerileriniz var mıdır 300 TL bütçeye?
Alıntıyı görüntüle
Kaç ay kullanıp kullanmadığın önemli değil.
Önemli olan kaç TB veri yazdığın.
2 TB veri yazmışsın ve %2 sağlık düşmüş.
Bu gereksiz hızlı bir değer.
Zaten bu yüzden önermiyor ve sorunlu diyoruz.
Garantiye gönder ya da bu şekilde devam et.

Ben ona çare bulamadım hala, kalacak galiba böyle. Aşırı saçma bence, 500 TL diye voltaj ayarlayamıyoz mu 🙁 :mad:
Ya deneye deneye ayarlaman lazım ilte linusu okudun mu bilmiyoruma ama adamlar öyle dedi. mesela +0.020 yapcaksın sonra hwinfo veya ryzen masterdan o anki voltaja bakcaksın. Diyelim ki 1.15 mi fazla. Biz 1.1 istiyoruz geri biosa dönceksin onu +0.020 den +0.015 yapcaksın istediğin voltajı tutturana kadar deniyosun

Geri