Atmışım oraya inceleme linki görmüyor musun? Çevireyim mi tek tek?
İhtiyacın varsa kesinlikle al bu fiyata bir daha bulamazsınAlsam mı almasam mı çok kararsızım daha iyi bir fırsat gelir mi acaba diye düşünüyorum. Ne yapsak bilemedim. Kutusu felan çok dandik böyle pahali birsey flash bellek kutusunda gelmesi bir tuhaf
wd black sn850 nin heatsink'i de var yanında 188 TL farka değer...Yüksek hızlar yüksek ısı getirir arayada bi güzel pullsar ice dragon ultra pad koyucaksın mis
P5 sn850 veya bu 3 unden hangisi daha mantikli ?
MSI b550 modelinde 0.5 mm boşluk olduğunu söyleyen yorum gördüm aceba diğer modellerde de bu provlem olur muEn tepe SSD lerden birisi.
Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Oyuncular, meraklılar ve yüksek güçlü kullanıcılar için - SFYRS/1000G, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Oyuncular, meraklılar ve yüksek güçlü kullanıcılar için - SFYRS/1000G, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alsam mı almasam mı çok kararsızım daha iyi bir fırsat gelir mi acaba diye düşünüyorum. Ne yapsak bilemedim. Kutusu felan çok dandik böyle pahali birsey flash bellek kutusunda gelmesi bir tuhaf
Ben bunu aldım gayet memnunum göz atmanızda fayda var.T7 V21.8 cihazım bu Yüksek hızlı PCIe 4.0 uyumlu Gen4 SSD desteği var ve Max. Okuma Hızı:3500 MB/s - Max. Yazma Hızı:3000MB/s desteklemektedir ibareleri bulunuyor sizce başka bir ürün mü alsam (varsa daha uyguna) bunumu alıp taksam?
T7 V21.8 cihazım bu Yüksek hızlı PCIe 4.0 uyumlu Gen4 SSD desteği var ve Max. Okuma Hızı:3500 MB/s - Max. Yazma Hızı:3000MB/s desteklemektedir ibareleri bulunuyor sizce başka bir ürün mü alsam (varsa daha uyguna) bunumu alıp taksam?
hocam Mb/s hızları ve 100tl bi fark görüyorum ben başka bir fark varmı?