Neler Yeni

🔥İndirim Kingston Renegade 2TB NVme SSD 5.399 TL 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Buğra Aykaç
Bu site burada yasak değil miydi yoksa ben mi yanlış biliyorum?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,790
İsim
Hacı
Çok iyi fiyat.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Birol Olcaytürkan

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Birol Olcaytürkan
neden ki güvenilmez bir site mi oldu artık?
Sanırım site sahibi ya da çalışanları bu forumda devamlı reklam amaçlı link verdikleri için yasaklanmış. Sponsor olmak yerine buradan bedava reklam yaparak ürün satışı yapmaları etik bulunmamış.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
Draq123
Sanırım site sahibi ya da çalışanları bu forumda devamlı reklam amaçlı link verdikleri için yasaklanmış. Sponsor olmak yerine buradan bedava reklam yaparak ürün satışı yapmaları etik bulunmamış.
alakası yok

TeknoAdam

80+ Bronze
Bu üründe dram var epey 'de yazıyor... Dram'i abartmayın normal kullanıcı için gerek yok. Render, kurgu gibi ağır grafik işleriyle uğraşmayan için lazım olan bir şey değil. Zaten normal kullanıcı dram'in farkını anlamaz bile.
👀 O sırada SSD ömrü :PeepoLeave:

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Birol Olcaytürkan
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf can duman
Bu üründe dram var epey 'de yazıyor... Dram'i abartmayın normal kullanıcı için gerek yok. Render, kurgu gibi ağır grafik işleriyle uğraşmayan için lazım olan bir şey değil. Zaten normal kullanıcı dram'in farkını anlamaz bile.
Hangi ürün için söylediniz var diye hocam 2tb olan için mi? Yoksa benim nv3 için mi yazdınız? iki ürün içinde epeyde göremedim dram bilgisi.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Yağız Berk Özel
İşletim sistemi kurmak için DRAM gerekli mi hocam?

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Tayfun Balım
1 tb fury renegade versiyonunu kullanıyorum, dram mevcut yağ gibi akıyor, giriş seviyesi b650 anakartta anakartın kendi m2 soğutucusunun altına yağ gibi akıyor. Fury ibaresinin kaldırılması neyi değiştirdi bilmiyorum sadece isim değişikliği de olabilir. Son kullanıcıyı ilgilendiren okuma yazma hızlarında bir fark yok. 1000tb yazma ömrü var. Alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim. Sürekli dram dram diye yakınmaya da gerek yok bence dram alternatifi hmb gibi farklı önbellek teknolojisi kullanan ssd ler de mevcut bütçesi yetmeyenler o medellerden de alabilirler. 2. ssd slotumda hmb önbellek kullanan wd sn770 var herhangi bir problem yaşamıyorum. İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,156
Üyeler
165,474
Son üye
kamali43
Top Bottom