Neler Yeni

🔥İndirim Kingston Renegade 2TB NVme SSD 5.399 TL 🔥

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Tayfun Balım
2 adet m2 ssd yeri var ama prime b650m-r anakartta 1 adet stok m2 sogutma blogu var önerebileceğin diğer m2 yuvasi icin sogutma var mi? suan kullandigim ssd corsair mp600 pro bu arada
https://m.n11.com/urun/snowman-heat...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu soğutucuyu kullanıyorum gayet başarılı
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyi gen 3 ne tavsiye edersiniz. Gen 4 portum dolu diğeri gen3.
Gen 3 standartında çalışan 970 evo plus bakabilirsiniz ama gen4 fiyatına geliyor. Yerinizde olsam gen4 alırım. Gen3 performansı alsanız bile gen4 destekli anakarta geçince tam performans alır ekstra bir masraf yapmamış olursunuz.

Son düzenleme:

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Tolga
1 tb fury renegade versiyonunu kullanıyorum, dram mevcut yağ gibi akıyor, giriş seviyesi b650 anakartta anakartın kendi m2 soğutucusunun altına yağ gibi akıyor. Fury ibaresinin kaldırılması neyi değiştirdi bilmiyorum sadece isim değişikliği de olabilir. Son kullanıcıyı ilgilendiren okuma yazma hızlarında bir fark yok. 1000tb yazma ömrü var. Alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim. Sürekli dram dram diye yakınmaya da gerek yok bence dram alternatifi hmb gibi farklı önbellek teknolojisi kullanan ssd ler de mevcut bütçesi yetmeyenler o medellerden de alabilirler. 2. ssd slotumda hmb önbellek kullanan wd sn770 var herhangi bir problem yaşamıyorum. İyi forumlar.
Bende de fury renegade var 2tb . Tekrar alacaktım ama isim değişikliği ile birkaç kırpma var diye yorum okumuştum. Kc3000 2tb koydum yanına. Kararsız kalacağıma bilindik alayım dedim.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Tayfun Balım
Bende de fury renegade var 2tb . Tekrar alacaktım ama isim değişikliği ile birkaç kırpma var diye yorum okumuştum. Kc3000 2tb koydum yanına. Kararsız kalacağıma bilindik alayım dedim.
Yazma ömrü dışında bir farkları yok zaten kc3000 için 800tb fury renegade için 1000tb garanti verilmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,859
Üyeler
166,443
Son üye
Ahmet_Eren
Top Bottom