Neler Yeni

🔥İndirim Kingston Renegade 2TB NVme SSD 5.399 TL 🔥

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Rüveyda Akın
1 tb fury renegade versiyonunu kullanıyorum, dram mevcut yağ gibi akıyor, giriş seviyesi b650 anakartta anakartın kendi m2 soğutucusunun altına yağ gibi akıyor. Fury ibaresinin kaldırılması neyi değiştirdi bilmiyorum sadece isim değişikliği de olabilir. Son kullanıcıyı ilgilendiren okuma yazma hızlarında bir fark yok. 1000tb yazma ömrü var. Alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim. Sürekli dram dram diye yakınmaya da gerek yok bence dram alternatifi hmb gibi farklı önbellek teknolojisi kullanan ssd ler de mevcut bütçesi yetmeyenler o medellerden de alabilirler. 2. ssd slotumda hmb önbellek kullanan wd sn770 var herhangi bir problem yaşamıyorum. İyi forumlar.
yağ gibi nasıl kayıyor hocam nerden anlıyoruz cok kaliteli oldugunu ssdlerin

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Tayfun Balım
yağ gibi nasıl kayıyor hocam nerden anlıyoruz cok kaliteli oldugunu ssdlerin
Donma takılma gecikme yaşamıyorsan ve bu akıcılığı basit bir anakartta tecrübe edebiliyorsam yağ gibi akıyor diyorum. Ama soğutucusuz kullanmayın, ya anakartınızda soğutucu olsun yoksa da siz kendiniz 400 500 liraya sandwich tipi bir m2 soğutucusu alın. Eski bilgisayarımda yoktu ve termal darboğaz dolayısıyla 970 evo plus gibi kaliteli bir ssd takılma donma gibi sorunlar yaşatıyordu. Şuan gigabyte B650M K kullanıyorum 39-60 derece arasında stabil çalışıyorlar. İhtiyacınız varsa almanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kc3000 mi daha iyi bu mu?
Renegade bir tık daha iyi ama günlük kullanıcıysanız hissetmezsiniz bile, hangisi anlık olarak daha ucuzsa ona yönelmenizi tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
1 tb fury renegade versiyonunu kullanıyorum, dram mevcut yağ gibi akıyor, giriş seviyesi b650 anakartta anakartın kendi m2 soğutucusunun altına yağ gibi akıyor. Fury ibaresinin kaldırılması neyi değiştirdi bilmiyorum sadece isim değişikliği de olabilir. Son kullanıcıyı ilgilendiren okuma yazma hızlarında bir fark yok. 1000tb yazma ömrü var. Alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim. Sürekli dram dram diye yakınmaya da gerek yok bence dram alternatifi hmb gibi farklı önbellek teknolojisi kullanan ssd ler de mevcut bütçesi yetmeyenler o medellerden de alabilirler. 2. ssd slotumda hmb önbellek kullanan wd sn770 var herhangi bir problem yaşamıyorum. İyi forumlar.
Cevap basit aslında. Bu sadece Türkiye'ye özel bir durumdu. Serileri arasında istenilen satışı yakalayamadıkları için tek bir seri üzerinden ilerlemeye karar verdiler. Fury Renegade ve diğer serileri Renegade çatısı altında birleşti.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Tayfun Balım
Cevap basit aslında. Bu sadece Türkiye'ye özel bir durumdu. Serileri arasında istenilen satışı yakalayamadıkları için tek bir seri üzerinden ilerlemeye karar verdiler. Fury Renegade ve diğer serileri Renegade çatısı altında birleşti.
Bu isim değişikliğine ilk gittiklerinde sahtecilik olabileceği düşünülmüştü, malum kc3000 modelinin çakması piyasada dolaşıyordu. Bu arada fury ibaresi kalktıktan sonra ucuzlamalar yaşandı. 7 8 ay önce bile 3700 3800 tl arası gidip gelen bir modeldi.
Son kullanıcının cüzdanına fayda sağlasın gerisi önemli değil.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Birol Olcaytürkan
Son düzenleme:

humpyers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Koray
En iyi gen 3 ne tavsiye edersiniz. Gen 4 portum dolu diğeri gen3.

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Tahir
Stok tükenmiş görünüyor malesef ilgilenlerin bilgisine.

Stok tükenmiş görünüyor malesef ilgilenlerin bilgisine.
Güncelleme: Anlık stok yenilenmiş fiyat 6.450₺

Son düzenleme:

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Sanırım site sahibi ya da çalışanları bu forumda devamlı reklam amaçlı link verdikleri için yasaklanmış. Sponsor olmak yerine buradan bedava reklam yaparak ürün satışı yapmaları etik bulunmamış.
donanım arşivi en son hazır sistem yaptıklarında bu firma sadece 1k altına nerdeyse aynı sistemden satışa sundu ve 20-30 sayfalık bir kavga çıktı forumda ondan beridir adını bile yazamıyorsun

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Birol Olcaytürkan
Şuan İncehesap sitesinde anlık 5649 TL.. Cuma kampanyasına da girmiş saat 22:00'de bu fiyattan da aşağı düşecek almak isteyenler takip etsin. İşbankası Maximum kartlara 5000 TL üzeri alışverişte 250 TL Maxi Puan'da var. 10 bin ve üzeri yaparsanız 500 TL puan alırsınız.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Birol Olcaytürkan

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Rüveyda Akın
Donma takılma gecikme yaşamıyorsan ve bu akıcılığı basit bir anakartta tecrübe edebiliyorsam yağ gibi akıyor diyorum. Ama soğutucusuz kullanmayın, ya anakartınızda soğutucu olsun yoksa da siz kendiniz 400 500 liraya sandwich tipi bir m2 soğutucusu alın. Eski bilgisayarımda yoktu ve termal darboğaz dolayısıyla 970 evo plus gibi kaliteli bir ssd takılma donma gibi sorunlar yaşatıyordu. Şuan gigabyte B650M K kullanıyorum 39-60 derece arasında stabil çalışıyorlar. İhtiyacınız varsa almanızı tavsiye ederim.

Renegade bir tık daha iyi ama günlük kullanıcıysanız hissetmezsiniz bile, hangisi anlık olarak daha ucuzsa ona yönelmenizi tavsiye ederim.
2 adet m2 ssd yeri var ama prime b650m-r anakartta 1 adet stok m2 sogutma blogu var önerebileceğin diğer m2 yuvasi icin sogutma var mi? suan kullandigim ssd corsair mp600 pro bu arada

Top Bottom