❌İndirim Bitti! KIOXIA 2TB Exceria Heatsink NVMe M.2 SSD 4.674 TL

Ben de çektim bir tane dramsiz ssdim vardı windows falan buna kurmam daha mantıklı olur mu yoksa böyle devam edip oyunları mı kurayım

Ben de çektim bir tane dramsiz ssdim vardı windows falan buna kurmam daha mantıklı olur mu yoksa böyle devam edip oyunları mı kurayım
Dram çok abartıyorsunuz fark etmez gözle görülür değerler degil bunlar
arkadaşım okuma yazma değerleri güzel olan en ucuz SSD olduğu ve pasif soğutucu olduğu için alın dram ektra + gelmiş oluyor

Heatsink vidalı olduğu için çıkarmak istemedim ama genel performans bayaa güzel oyun render v.b. için üzeceğini sanmıyorum 6200/5000 değerlerini neredeyse tam olarak veriyor alanlara hayırlı olsun

1 sayfa geride açıkladım. SSD'nin üzerinde Samsung'a ait DRAM çipi mevcut. Ardından da çipin modelini internette siz de aratabilirsiniz. Ürünü sipariş verdim, gelince kendim de kontrol edeceğim.
Teşekkürler tüm sayfalara hızlı okurken gözümden kaçmış. Ben de arkadaşım için sipariş geçtim, gerçekten vardır umarım ilaç gibi gelecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 TB olanı aldım, SSD fiyatlarının artacağı söyleniyor ihtiyacım da vardı iyi oldu teşekkürler
1 TB olan versiyon ne kadardı acaba ona hiç bakmamıştım.

Teşekkürler tüm sayfalara hızlı okurken gözümden kaçmış. Ben de arkadaşım için sipariş geçtim, gerçekten vardır umarım ilaç gibi gelecek.

1 TB olan versiyon ne kadardı acaba ona hiç bakmamıştım.
2800 falandı 1tb

Ben aldımda net anlıyam biri yardımcı olabilirmi ben laptolda kullanmak için aldım bu soğutucu kısmını sökül taksam olurmu bide sökerken dikkatbetmem gereken bisey varmı ona göre iade de edebilirim olmaz diyorsanız

Ben aldımda net anlıyam biri yardımcı olabilirmi ben laptolda kullanmak için aldım bu soğutucu kısmını sökül taksam olurmu bide sökerken dikkatbetmem gereken bisey varmı ona göre iade de edebilirim olmaz diyorsanız
Dikkat etmen gereken tornavida vs kaydırma onun haricinde bir sorun yok

İade etme aldığın en uygun fiyati m2

2 vida var yanda sök zaten elinle kalkar termal ped biraz yapiskan his verir korkma çek

Laptoba itele bitti

Zamlar gelmeden ilac gibi geldi

Dikkat etmen gereken tornavida vs kaydırma onun haricinde bir sorun yok

İade etme aldığın en uygun fiyati m2

2 vida var yanda sök zaten elinle kalkar termal ped biraz yapiskan his verir korkma çek

Laptoba itele bitti
Ssd taktıktan sonra her hangi bisey yapmak gerekiyormu bilgisayardan

kaçırmışım ürünü, acelem yok sizce bir daha indirime girer mi yakın zamanda ?

kaçırmışım ürünü, acelem yok sizce bir daha indirime girer mi yakın zamanda ?
girsede bu fiyatlara gelmez malum ssd ve ram fiyatları artıyor zaten amazonda bile iade ürünü 4700 den asagı satmadı oda yüzde 20 indirimli haliydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,565
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri