❌İndirim Bitti! KIOXIA 2TB Exceria Heatsink NVMe M.2 SSD 4.674 TL

Bende de 480 GB eski nesil 1200 lerde okuma yazma olan M2 SSD var 1 TB'lik yeni nesil alayım diyordum. Onlarda genelde 1 TB fiyatı 3500-4k bandında.

Bu üründe gerçekten DRAM varsa bende listeme ekleyecem ama tam açıklama bulamadım.

Birde Amazon'da flan yorumlara bakıyorum Herkese PS5 için almış bu SSD'yi. O ne alaka ? PS5 için üretilmiş ikinci sınıf ürünler flan mı bunlar fiyatı neden bu kadar ucuz ayrıca.
Bu ssd PS5 için üretildi. Dahili soğutması var 4tb'ye kadar modeli var. PS5 kullanıcıları alıyor bunu takıp geçiyor PS5'e. Exceria PRO serisinden biraz daha düşük özellikleri var ama 2tb sınırlı pro serisi. Fiyatı da ona göre. 4TB modeli 9300lere kadar düşmüştü. DRAM var. Vatan iyi indirim yapmış olayı bu.

Bu ssd PS5 için üretildi. Dahili soğutması var 4tb'ye kadar modeli var. PS5 kullanıcıları alıyor bunu takıp geçiyor PS5'e. Exceria PRO serisinden biraz daha düşük özellikleri var ama 2tb sınırlı pro serisi. Fiyatı da ona göre. 4TB modeli 9300lere kadar düşmüştü. DRAM var. Vatan iyi indirim yapmış olayı bu.

Hard performans istemeyenler için günü kurtaracak uzun vadeli bir M2 SSD o zaman ?

Epey karşılaştırmasında Rastgele yazma yerlerde bu modelin. Ama veri yazma garantisi yüksek Ps5 için o avantaj heralde. Diğer sıralı okuma ve yazmada aşırı önemli dğeil heralde Ps5 için Soğutması flan olmasıda cabası.

1761095271641.webp

Dün gece alıp uyumuştum, dram meselesini bende merak ediyordum, konuyu görünce sevindim.
Bu arada 2TB'lık versiyonu aldım. sistemimdeki 970 evo plu'ta windows kurulu, diğer 1tb sata ssd samsungu taşınabilire dönüştürüp, bu kioxia'yı oyun ssd'si yapmayı düşünüyorum.

Dram yok diye biliyorum bu modellerde bende 4tb olanından 2 adet var depolama amaçlı takılı bende

Dram var diyenler caner hariç kaynak gösterebilir mi ya da kendisinde olanlar test edebilir mi? Zamanında dramsiz diye almadım, dram olduğunu düşünmüyorum. Dram olsa bastıra bastıra yazarlardı pro modelindeki gibi.

Dram var diyenler caner hariç kaynak gösterebilir mi ya da kendisinde olanlar test edebilir mi? Zamanında dramsiz diye almadım, dram olduğunu düşünmüyorum. Dram olsa bastıra bastıra yazarlardı pro modelindeki gibi.
Fotoğrafta incelemesi var, linkte. Sec 204 yazan Samsung marka 2GB DRAM belleği.

İnceleme: https://www.4gamers.com.tw/news/detail/66989/kioxia-exceria-with-heatsink-ssd-review

Model Numarası: K4F6E3S4HM-MGCJ

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    79.5 KB · Hit: 79
  • 2.webp
    2.webp
    142.9 KB · Hit: 77
  • 3.webp
    3.webp
    55.4 KB · Hit: 71
Son düzenleme:
Bir kısım var diyor bir kısım yok kararsız kalıyoruz yeterli bilgi bulunamıyor olması da dezavantaj

Fotoğrafta incelemesi var, linkte. Sec 204 yazan Samsung marka 2GB DRAM belleği.

İnceleme: https://www.4gamers.com.tw/news/detail/66989/kioxia-exceria-with-heatsink-ssd-review

Model Numarası: K4F6E3S4HM-MGCJ

Çok teşekkür ederim. Zamanında almadım, dün de almadım emin olamadığım için ama artık listemde.

Bu SSD laptop için ısınma problemi olur mu acaba? Almayı düşünüyorum da laptopta kullanan ya da bilgisi olan var mı?

Bu SSD laptop için ısınma problemi olur mu acaba? Almayı düşünüyorum da laptopta kullanan ya da bilgisi olan var mı?
Hayır muhtemelen laptop takmak için soğutucu blogu çıkarman gerekecek gerçi zaten en ucuz 2tb yüksek hızlı bu var soğutucu ile takabilirsen(bazı laptoplara sığar) ne ala takamazsanda zaten yine en uygun dram ssd almış olursun

Hayır muhtemelen laptop takmak için soğutucu blogu çıkarman gerekecek gerçi zaten en ucuz 2tb yüksek hızlı bu var soğutucu ile takabilirsen(bazı laptoplara sığar) ne ala takamazsanda zaten yine en uygun dram ssd almış olursun
Tekrar indirime girerse değerlendireyim o zaman kaçırdık bunu artık. Kullanımda çok ısınan bir SSD mi acaba diye tereddütüm var onu da tecrübesi olan arkadaşlar aktarırsa bilerek almış olurum artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alırsam soğutucuyu ile muhtemelen sığmayacak zaten.

tekrar indirime girmiş aldım inşallah üzmez laptop oyun ve depolama için kullanacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,697
Üyeler
186,097
Son üye
Burak354555
Geri